ΦΩΤΟ | Νεκρός 37χρονος σε τροχαίο στα όρια Αγ. Μαρίνας – Πλατανιά

ΦΩΤΟ | Νεκρός 37χρονος σε τροχαίο στα όρια Αγ. Μαρίνας – Πλατανιά
Βασικά σημεία άρθρου by Parakritika AI
  • Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το πρωί του Σαββάτου στα όρια Αγίας Μαρίνας και Πλατανιά, με 37χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του.
  • Το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε μαντρότοιχο ξενοδοχείου, υπό συνθήκες που ερευνώνται.
  • Ο 37χρονος απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θανατηφόρο τροχαίο το πρωί του Σαββάτου στα όρια της Αγίας Μαρίνας με τον Πλατανιά, με έναν 37χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του.

Το τζιπάκι που οδηγούσε, υπό συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε ένα στενάκι ξενοδοχείου της περιοχής και κατέληξε σε μαντρότοιχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε ο ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί στον Πλατανιά

Ανατροπή με την απόφαση του Εφετείου στην υπόθεση του Γιάννη από τον Πλατανιά

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την Τροχαία ερενώνται τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, που στοίχισε άλλη μία ανθρώπινη ζωή στην άσφαλτο της Κρήτης.