ΦΩΤΟ | “Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας”. Ομιλία Ανδρουλάκη στα Χανιά

ΦΩΤΟ | “Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας”. Ομιλία Ανδρουλάκη στα Χανιά

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο νυν και εκ νέου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Πρώτος σταθμός για τον κ. Ανδρουλάκη ήταν τα Χανιά, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο ξενοδοχείο “Σαμαριά”.

Παρόντα πολλά από τα παλιά στελέχη του Κινήματος, ενώ στην πρώτη σειρά ήταν και ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

“Σε 2,5 χρόνια που είμαι πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στη δεύτερη θέση”, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης. “Δεν πάω στη Βουλή για να κάνω τυχοδιωκτισμό”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας και αυτό αποτυπώθηκε. Όλα αυτά δεν έγιναν με αυτόματο πιλότο. Δέχομαι κάθε κριτική. Προφανώς κάναμε και λάθη. Και επικοινωνιακά και οργανωτικά. Αλλά δεν μπορώ να ακούω θεωρίες” είπε, ενώ άφησε αιχμές κατά των συνυποψηφίων του συγκρίνοντας τα ποσοστά που πήρε το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη με αυτά που πήρε στις δικές τους εκλογικές περιφέρειες.