Φρίκη στην Κρήτη: Γάλλος τουρίστας καταγγέλει τον βιασμό του από 24χρονο
Οι διακοπές ενός 28χρονου Γάλλου τουρίστα πήραν εφιαλτική τροπή, καθώς ισχυρίζεται ότι βιάστηκε στη Χερσόνησο Ηρακλείου τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 10 Ιουλίου.
Σύμφωνα με την κατάθεση του τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές, είχε γνωρίσει τον φερόμενο δράστη, έναν 24χρονο Έλληνα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 04.07.2025 20:26Βιασμός στο Κερατσίνι: Πολίτης εντόπισε την ανήλικη σε τραγική κατάσταση - «Η κλήση που έσωσε το παιδί»Ελλάδα | 07.07.2025 20:15 Ομαδικός βιασμός στο Κερατσίνι: «Μου έλεγαν "μην αντιστέκεσαι, μην είσαι ξενέρωτη"» - Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης
Κατόπιν συνεννόησης, συναντήθηκαν, με τον 24χρονο να παραλαμβάνει τον τουρίστα από το ξενοδοχείο του με το αυτοκίνητό του.
Ο 28χρονος αναφέρει πως κατά τη συνάντηση, ο 24χρονος τον ακινητοποίησε, τον έπιασε από τον λαιμό και τον εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή του.
Οι αρχές αντέδρασαν άμεσα στην καταγγελία, και σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 24χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Διαβάστε ακόμηΜουρτζούκου και Πισπιρίγκου φέρνουν ριζικές αλλαγές στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες - Με ΑΙ και ψηφιακό βοηθό οι νεκροτομές πλέον

Θλίψη στην Kαστοριά: Αρκουδάκι μόλις 6 μηνών νεκρό από πυροβόλο όπλο

Ιπτάμενος Τραμπ: Τον έντυσαν «Superman» στον επίσημο λογαριασμό Χ του Λευκού Οίκου

Δυτικές Συνοικίες: «Δε θα ανεχτούμε κανένα τρύπημα»