Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φτιάξτο μόνος σου

Οι Αμερικάνοι βαρέθηκαν να περιμένουν στις ουρές και ο Cody Wilson ανέλαβε δράση αφού η πανδημία αύξησε κατακόρυφα την ζήτηση όπλων.
Ο Cody Wilson, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως αναρχικός και ηγέτης του τρισδιάστατου κινήματος όπλων, το έκανε. Ανέβασε ένα νέο εκπαιδευτικό βίντεο παραγωγής τρισδιάστατων όπλων.
Ο Wilson έχει πρωτοπορήσει στην τεχνολογία και στην τεχνογνωσία πίσω από την ανάπτυξη πλαστικών όπλων με τρισδιάστατους εκτυπωτές, κάνοντας τους υποστηρικτές του ελέγχου όπλων και της κυβέρνησης των ΗΠΑ να είναι απολύτως τρομοκρατημένοι.

Είναι ο ιδρυτής των "Defence" και "Defcad", οι οποίοι είχαν πολλές νομικές διαμάχες με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την παραγωγή όχι μόνο των τρισδιάστατων τμημάτων όπλων, αλλά και του δικαιώματος να μοιράζονται τα σχέδια online. Για τρίτη φορά, ο Wilson κυκλοφόρησε στο κοινό σχέδια τρισδιάστατων όπλων: "Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Wilson απελευθέρωσε τέτοια αρχεία, αλλά την πρώτη φορά που συμμορφώθηκε με τους ελέγχους των ξένων εξαγωγών των ΗΠΑ σε απευθείας σύνδεση, χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά εργαλεία επαλήθευσης για την εξασφάλιση νόμιμων λήψεων αρχείων", ανέφερε η The Wall Street Journal.

Ο Wilson δήλωσε στην The Journal ότι η τελευταία έκδοση σχεδίων για τα 3-D όπλα θα είναι "αδιαπέραστη" σε νομική πρόκληση και θα επιτρέψει στο κοινό να έχει πρόσβαση στα αρχεία με μικρή χρέωση. Για ετήσια συνδρομή $ 50 ή περίπου $ 4,16 το μήνα, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία "Netflix for 3-D gun".
Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε με εκτυπωτή 3-D μπορεί να εκτυπώσει ένα όπλο στο γκαράζ του. Το ντεμπούτο της υπηρεσίας "Netflix για τρισδιάστατα πυροβόλα όπλα" του Wilson έρχεται καθώς τα καταστήματα πυροβόλων όπλων σε όλη τη χώρα βλέπουν μια μαζική εισροή ανθρώπων που θέλουν όπλα και πυρομαχικά μέσα σε μια πανδημία που χειροτερεύει την ημέρα.

Εκθέσεις αναφέρουν ότι συγκεκριμένα όπλα και ένα ευρύ φάσμα πυρομαχικών έχουν εξαντληθεί καθώς η ζήτηση είναι τεράστια.
Τα όπλα που εκτυπώνονται δεν έχουν αύξοντα αριθμό και θεωρούνται "όπλα φαντασματα", κυρίως επειδή η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα εντοπίσει. "Η μεγαλύτερη ανησυχία με τα τρισδιάστατα όπλα και τα τεχνικά δεδομένα για αυτούς είναι ότι δεν είναι ανιχνεύσιμα", δήλωσε ο Kelly Sampson, σύμβουλος της United Against Gun Violence, 

Ο Wilson δήλωσε ότι η νέα του υπηρεσία "Netflix for 3-D gun" είναι "καταγγελία" προς την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αλλά δεν μπορεί να εμποδίσει τους ανθρώπους που κατέβασαν σχέδια από το να τα μοιράζονται ηλεκτρονικά.
"Μπορώ μόνο να τους πω ότι είναι αντίθετο με το νόμο και να το πράξουν", πρόσθεσε.






stontoixo.com