**Φωτιά **ξέσπασε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Απριλίου σε αποθηκευτικό χώρο λίγο έξω από το Καλοχώρι στη Θεσσαλονίκη, όπως γνωστοποιήθηκε από την Πυροσβεστική. Στο σημείο επιχείρησαν επτά οχήματα με 21 άντρες της πυροσβεστικής. Ταυτόχρονα, επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχείρησαν στο Χιλιομόδι Κορινθίας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει έκταση σε δάσος.

Ειδικότερα, στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

Διαβάστε επίσης: Λίμνη Ευβοίας: Πρώτη μεγάλη φωτιά φέτος σε δάσος - Εμπρησμό βλέπει η πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική επίσης γνωστοποίησε πως έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Μεσοβούνι, του Δήμου Άργους Μυκηνών Αργολίδας καθώς και σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Λύρη του δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας. Και στα δυο σημεία, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν ήδη μεταβεί

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Μεσοβούνι, του Δήμου Άργους Μυκηνών Αργολίδας. Κινητοποιήθηκαν 21 #πυροσβέστες με 7 οχήματα και 1 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 3, 2021

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Λύρη του δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας. Κινητοποιήθηκαν 16 #πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 Α/Φ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 3, 2021

Διαβάστε επίσης: Μάτι: Παρέμβαση Παναγιωτόπουλου για παραμονή των πυρόπληκτων στις κατασκηνώσεις