Κόσμος ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN

Φυλακές covid 19 στη Γερμανία…Στην Ελλάδα έχουμε Νόμο για “Φυλάκιση” σε ειδικές εγκαταστάσεις κ.α

Στην Γερμανία  έχουν ανοίξει «Φυλακές Covid 19» για τα άτομα που παραβιάζουν επανειλημμένα τους περιορισμούς και τους κανόνες της καραντίνας.

Μια απο αυτές τις Φυλακές βρίσκεται στην στην πολιτεία του Schleswig-Holstein και συγκεκριμένα   στο Neumünster.Οι εγκαταστάσεις ανακαινίσθηκαν τον Ιανουάριο και είναι έτοιμες για να φυλακίσουν Γερμανούς πολίτες που δεν θα υπακούουν στα μέτρα της καραντίνας. Οι κρατούμενοι covid 19 θα είναι υποχρεωτικά απομονωμένοι και θα φυλάσσονται από 40 συνταξιούχους Aστυνομικούς ως φύλακες.

Πρέπει να απομονώσουμε “μολυσμένα ατομα πο τον Κορωνοιό” δήλωσε ο Sönke Schulz, εκπρόσωπος του τοπικού περιφερειακού συμβουλίου στο Neumünster στην πολιτεία Schleswig-Holstein.Καποιοι θα απομονωθούν στα σπίτια τους και οι απείθαρχοι στα μέτρα θα συλλαμβάνονται και θα μεταφέρονται στις Φυλακές covid 19.

«Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα  θέτει σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους» γι αυτό υπάρχει Νομοθετική πράξη προστασίας των λοιμώξεων η οποια μας επιτρέπει να τους συλλαμβάνουμε και να τους βάζουμε σε απομόνωση σε αυτες τις Φυλακές  ως έσχατη λύση».

Δείτε επίσης: Φυλακές στήν Γερμανία κατά τῶν ἀντικαραντινικῶν! Βίντεο

Στην Ελλάδα υπάρχει επίσης Νομικό πλαίσιο για φυλάκιση-απομόνωση ατόμων που υπάρχουν υπόνοιες οτι εχουν Κορωνοιό για να φυλακίζονται και να δέχονται θεραπεία που θέλει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη…είναι ο Νόμος 4682/20 που αυτο αναγράφεται ξεκάθαρα…

ΝΟΜΟΣ 4682/20

Οι Ελληνες πολίτες βασει του ανωτέρω Νόμου θα περνάνε απο Υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ελεγχο υγειονομική παρακολούθηση εμβολιασμό φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία που θελουν οι Ψυχασθενείς του Μαξίμου Κούλης Τσιορδας κλπ ακομη και αν υπάρχουν ΥΠΟΝΟΙΕΣ οτι μπορεί να μεταδώσουν οι πολίτες άμεσα η έμμεσα τη Νόσο!!!

Ο Νομος γράφει ξεκάθαρα οτι θα φυλακίζεσαι (Προσωρινός περιορισμός) σε κατάλληλο χωρο Νοσοκομείου η Υγειονομικής Δομής η θεραπευτικού Ιδρύματος η σε ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ & ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εγκαταστάσεις !!!!


amazonios