Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, «τα βάζει» με τον δικηγόρο, Αντύπα Καρίπογλου πρώην πρόεδρο της «Δράσης», και τον συμβουλεύει: «Είναι σίγουρα καλύτερο να είσαι ο Αντύπας Καρίπογλου από το να εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο…οπότε ψυχραιμία».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Για τον κ. Αντύπα Καρίπογλου πρώην Προέδρου της Δράσης, δικηγόρου Δράμας.

Τον κ. Καρίπογλου δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ίσως τον έχω δει μία φορά αλλά δεν είμαι βέβαιος. Παρά ταύτα αρκετές φορές έχω διαβάσει άρθρα ή αναρτήσεις του για σειρά θεμάτων. Τον θεωρούσα και τον θεωρώ, ως έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο με προφανείς αρετές αλλά και ελαττώματα, όπως όλοι μας άλλωστε. Πάντως δεν είναι αδιάφορος και ορισμένες φορές είναι και αρκετά εύστοχος. Υπερασπίζεται τις απόψεις του με πάθος και αρκετό χιούμορ και πάντως μπορείς να δεις διανοητικά επιχειρήματα που έχουν νόημα.

Πολιτικά προφανώς δεν ταιριάζουμε ή τουλάχιστον έτσι θεωρεί εκείνος, σεβαστό φυσικά. Και εγώ ομολογώ διαφωνώ σε πολλά από όσα λέει.

Ποτέ δεν με συμπάθησε ούτε με υποστήριξε και ούτε θα ήταν υποχρεωμένος, όλα καλά. Γενικά με στηλιτεύει, κατά την γνώμη μου υπερβολικά και άδικα, αλλά και αυτό δικαίωμα ενός πολίτου είναι, ακόμη περισσότερο μάλιστα ενός πολιτικού μου αντιπάλου.

Ένας καλός φίλος, μου έστειλε χθες βράδυ μια σειρά αναρτήσεων του εναντίον μου, τις τελευταίες μόνον μέρες. Λυπούμαι πραγματικά όταν άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι από αντιπάθεια αδικούν τόσο τον εαυτό τους και τις ιδέες τους. Όταν σε διάστημα λίγων ημερών κάνεις αλλεπάλληλες αναρτήσεις κατά ενός προσώπου, αυτό δυστυχώς δείχνει μανία και όχι απλή πολιτική κριτική.

Πλέον λυπηρό είναι όταν στα πλαίσια της μανίας υιοθετείς, αν και επαναλαμβάνω και μορφωμένος και ικανός, επιχειρήματα τύπου «Αντώναρου» ή «Βαξεβάνη» ότι δηλ δεν έχω αρμοδιότητες (έχω βάσει ΦΕΚ αρμοδιότητα στα ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακή Τράπεζα, Βιομηχανία, Εμπόριο, ΠΔΕ, Επενδύσεις κλπ) ή ότι κακώς ζήτησα συγγνώμη από τον Γιάννη Κουρτάκη για το γνωστό θέμα με την ψηφοφορία για την μήνυση του κατά Παύλου Πολάκη, ενώ αυτός ακριβώς είναι που αδικήθηκε και από την δική μου αδράνεια.

Ακόμη πιο αποκαρδιωτική η απαξίωση άνευ επιχειρημάτων, των Υπουργικών μου θητειών όταν για την θητεία μου στο Ναυτιλίας, έως σήμερα έχω καλή φήμη στον χώρο της Ναυτιλίας και ο νόμος μου για την άρση του καμποτάζ έφερε νέα εποχή στην κρουαζιέρα στην Ελλάδα, ενώ στην Υγεία έλαβα τον γραπτό έπαινο του ΠΟΥ ως κορυφαίου μεταρρυθμιστού Υπουργού σύμφωνα με τα δικά τους λόγια τότε, (για το ότι θα είχαμε μπουλντόζες στο Ελληνικό από τον Αύγουστο πέρυσι δεν χρειάζεται να απαντήσω καν νομίζω..)

Τέλος πάντων στους φίλους που μου στέλνουν τις αναρτήσεις του, απαντώ, δεν έχω κάνει κανένα συμβόλαιο να με συμπαθούν όλοι, και αυτός και κάθε άλλος έχει δικαίωμα να μου ασκεί και την πιο σκληρή κριτική, όποτε όλα καλά.

Ως προς τον ίδιο, αν μου επιτρέπει να του δώσω μία συμβουλή, είναι σίγουρα καλύτερο να είσαι ο Αντύπας Καρίπογλου από το να εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο…οπότε ψυχραιμία».