Γυναικοκτονία στον Βόλο: Το «μεγάλο μυστικό», η κραυγή της κόρης και το δράμα της 36χρονης
Να μεταφέρει την ευθύνη στη 36χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που δολοφόνησε με εργαλείο ψησίματος, επιχειρεί ο συζυγοκτόνος του Βόλου. Στις πρώτες του καταθέσεις εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας «καλά της έκανα, με απατούσε», ενώ στη συνέχεια άλλαξε στάση και εμφανίζεται μετανιωμένος.
Ο δικηγόρος του, Βασίλης Νουλέζας, μίλησε για «προκλητική» συμπεριφορά του θύματος, αποδίδοντας σε αυτήν τον καβγά που κατέληξε στο φρικτό έγκλημα. Παράλληλα, έκανε λόγο για πιθανό ψυχιατρικό υπόβαθρο του κατηγορούμενου, χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώνει πλήρως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 24.08.2025 21:14 «Τη βίαζε για να μην τον χωρίσει»: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την αδελφή της 36χρονης για την κόλαση που ζούσε με τον γυναικοκτόνοΕλλάδα | 24.08.2025 22:28Μυστήριο με τον θάνατο τουρίστα σε πισίνα στη Μύκονο: Βρέθηκαν ναρκωτικά στο δωμάτιο του
«Ζηλιάρης και βίαιος»: Οι καταγγελίες της αδελφής του θύματος
Η αδελφή της 36χρονης αποκάλυψε ότι η γυναίκα ζούσε για χρόνια υπό συστηματική κακοποίηση. Όπως είπε, ο δράστης ήταν παθολογικά ζηλιάρης και βίαιος: τη χτυπούσε, τη βίαζε, την ανάγκαζε να μείνει έγκυος για να την κρατά δεμένη και την απειλούσε πως «αν τον χωρίσει θα κάνει χειρότερα». Η γυναίκα αναγκαζόταν συχνά σε εκτρώσεις, ενώ η κακοποίηση επεκτεινόταν και στα παιδιά.
«Φταίμε που δεν μιλήσαμε» παραδέχθηκε η αδελφή, εξηγώντας ότι η οικογένεια προσπαθούσε να βοηθήσει οικονομικά, όμως με τέσσερα παιδιά η κατάσταση ήταν ασφυκτική.
Η κόρη σπάει τη σιωπή της
Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση της 18χρονης κόρης του ζευγαριού, η οποία δήλωσε ότι μετά τη δολοφονία αισθάνεται σαν να έχασε και τους δύο γονείς της. «Αγαπάω τους γονείς μου, όμως τώρα πέθαναν και οι δύο. Θα γίνω μάνα και πατέρας για τα αδέρφια μου», είπε με δάκρυα στα μάτια.
Η νεαρή αποκάλυψε ότι θα κρατήσει «το μυστικό της οικογένειας» μέσα της, αφήνοντας να εννοηθεί πως η βία ήταν καθημερινό φαινόμενο. Με λόγια οργής πρόσθεσε: «Αυτό που έκανε στη μαμά μου, θα το κάνω κι εγώ στον ίδιο. Θα τον εκδικηθώ».
Την Τρίτη η απολογία - Διπλή εισαγγελική παρέμβαση
Ο 40χρονος θα απολογηθεί την Τρίτη στις 10:00, έχοντας ήδη προφυλακιστεί με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η άφιξή του στην εισαγγελία έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Παράλληλα, δύο εισαγγελικές παραγγελίες βρίσκονται σε εξέλιξη: η μία αφορά το μέλλον των παιδιών, με κοινωνική έρευνα για το περιβάλλον στο οποίο ζουν, και η δεύτερη τη νοσηλεία του δράστη σε ψυχιατρική κλινική.
Διαβάστε ακόμηΗ Γάζα στο χείλος της Αβύσσου: Μια πόλη «ζωντανών-νεκρών» που προσπαθεί να ζήσει στον επιλεκτικό ανθρωπισμό

«Τη βίαζε για να μην τον χωρίσει»: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την αδελφή της 36χρονης για την κόλαση που ζούσε με τον γυναικοκτόνο

Έρχονται αυξήσεις τιμών και νέες υπηρεσίες στο Spotify – Τι αλλάζει για τους συνδρομητές από Σεπτέμβριο

Ήττα-μάθημα για την Εθνική μπάσκετ απ' τη Γαλλία πριν απ' το τζάμπολ του Eurobasket