Έτρεξαν, έπαιξαν, γέλασαν με την ψυχή τους, διασκέδασαν και υποδέχτηκαν με αγκαλιές και «selfies» τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος, για μια ακόμα φορά(26η χρονιά), πρόσφερε απλόχερα δώρα αλλά και λιχουδιές.
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή-ενημερωτική, αθλητική εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων, που οργάνωσαν στο Ηράκλειο η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sport Point φιλοξένησαν δεκάδες δημοσιογράφους και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξεφύγουν για λίγες ώρες από την δύσκολη καθημερινότητα του επαγγέλματος αλλά και να γνωρίσουν τα αθλήματα ποδοσφαίρου, τένις και padel.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης και ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η κοπή της πίτας έγινε σε γιορτινή ατμόσφαιρα.

Μάλιστα απευθυνόμενος στα παιδιά ο κ. Θεοδωρακόπουλος ζήτησε συγνώμη εκ μέρους όλων των γονέων - δημοσιογράφων, όπως είπε χαρακτηριστικά, για τις στιγμές εκείνες που αναγκάζονται να είναι μακριά τους λόγω της φύσης της δουλειάς.
Οι αντιπρόεδροι της ΕΣΗΕΠΗΝ, Αντώνης Παπουτσάκης και του ΤΕΑΣ Κώστας Βασιλάκης
εξέφρασαν τις ευχαριστίες της Ένωσης και του Ταμείου για την συμμετοχή στην εκδήλωση, ευχόμενοι σε όλους καλές γιορτές και ένα νέο έτος γεμάτο με καλές ειδήσεις!
Για το γούρι της νέας χρονιάς, η πρωτοχρονιάτικη πίτα «έκρυβε» όχι ένα αλλά δύο φλουριά κι έτσι υπήρξαν και οι διπλά κερδισμένοι, αυτοί που εκτός από το δώρο από τον Άγιο Βασίλη πήραν και το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί. H Χρυσούλα Καλιγιαννάκη κέρδισε το ρολόι προσφορά του καταστήματος «Τοπάζι -Μπάμπης Αλεξάκης» (Δικαιοσύνης 10-12) και τον σταυρό από το κοσμηματοπωλείο Βλάσσης(Ιδης 28) η κόρη των συναδέλφων Μηνά Αλμπαντάκη ,Ελένης Μπουρμά ,Σοφία.

Όμορφη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

“Θερμές ευχαριστίες, για την σημαντική τους συμβολή στην επιτυχία της όμορφης αυτής γιορτής, στην Περιφέρεια Κρήτης και το Αθλητικό Κέντρο Sport Point.
Επίσης ευχαριστούμε το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής «Μαθιουδάκης» για την προσφορά της πίτας και τα καταστήματα «Τοπάζι – Χαράλαμπος Αλεξάκης» κα «Χρυσοχοείο Ανδρέας Βλάσσης» για τα δύο δώρα που ευγενικά χορήγησαν.“αναφέρει ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΠΣΑΤ.

Η δημοσιογραφική οικογένεια σε στιγμιότυπο από την γιορτή.Το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης μαζί με τους μικρούς του φίλους!