Η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) μετά το διάζυγιό της με τον Τομ Μπρέιντι επιστρέφει δυναμικά στον κόσμο της μόδας. Συγκεκριμένα, πόζαρε στη «Vogue» Ιταλίας για το εξώφυλλο Μαρτίου, δείχνοντας εντελώς διαφορετική μέσα από τον φακό του ταλαντούχου Ραφαέλ Παβαρότι (Rafael Pavarotti).

«Το εξώφυλλό μας είναι ένα χρωματικό ταξίδι μέσα από τις χίλιες μεταμορφώσεις μιας γυναίκας που, συνήθως απεικονίζεται φυσικά. Eίναι σχεδόν αγνώριστη εδώ» σχολιάζει το περιοδικό στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram και μοιράζεται το εξώφυλλο της Ζιζέλ που φορά μία κατακκόκινη μεταξωτή δημιουργία του Valentino. Εμφανίζεται επίσης με πολύ λεπτά φρύδια, έντονο μακιγιάζ και κόκκινα μαλλιά.

Σημειώνεται ότι είναι το πρώτο εξώφυλλο του μοντέλου μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι, έπειτα από 13 χρόνια γάμου. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου.

View this post on Instagram

Η Ζιζέλ πήρε 2 εκατ. δολάρια για τρεις ώρες στο καρναβάλι της Βραζιλίας

Το διάσημο μοντέλο ταξίδεψε από το Μαϊάμι, όπου μένει με τα δύο της παιδιά, στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, για να λάβει μέρος στη μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού.

Όλο αυτό έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία μπύρας, με την οποία το διάσημο μοντέλο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για μεγάλο διάστημα. Βέβαια, η ίδια έβαλε τους δικούς της όρους. Επειδή δεν πίνει αλκοόλ ζήτησε να λάβει μέρος στο καρναβάλι χωρίς να καταναλώσει μπύρα αλλά φορώντας εναλλακτικά ένα μπλουζάκι με την επωνυμία της εταιρείας.

Μάλιστα, υπήρχε αίθουσα VIP και πολλά περίπτερα στο παγκοσμίου φήμης καρναβάλι του Sapucai, στο οποίο η Ζιζέλ είχε την τιμητική της, αφού μαγνήτισε με την εμφάνισή της όλα τα βλέμματα.

Σημειώνεται ότι τα καρναβαλικά δρώμενα στη Βραζιλία φέτος ξεκίνησαν από τις 17 Φεβρουαρίου και τελείωσαν στις 22 του ίδιου μήνα. Η εμφάνισή της Ζιζέλ κόστισε 2 εκατ. δολάρια για τρεις ώρες, δηλαδή 11.000 δολάρια ανά λεπτό, χωρίς να χρειαστεί να κάνει απολύτως τίποτα.

View this post on Instagram