Δίχως τέλος είναι οι τουρκικές προκλήσεις σε κάθε επίπεδο -στο πολιτικό/διπλωματικό, αλλά και στον Έβρο- καθώς επεκτείνονται και στο Διαδίκτυο. Αυτή τη φορά, θύμα τους έπεσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Κουμουτσάκος «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το βίντεο που είδαν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, στον Έβρο και τις Βρυξέλλες, με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση «ξεσκέπασε» την τουρκική προπαγάνδα για την δήθεν «μεταναστευτική κρίση» στον Έβρο.

Κάνοντας λόγο για «εισβολή αμάχων», ο κ. Κουμουτσάκος δέχτηκε σωρεία σχολίων από τουρκικά «τρολ» του Διαδικτύου, που αναπαρήγαγαν την προπαγάνδα Ερντογάν, κάνοντας λόγο για βιαιοπραγίες των ελληνικών δυνάμεων στα ανατολικά χερσαία σύνορα και ακόμα και για νεκρούς πρόσφυγες και μετανάστες.

«Δεν μας πτοεί η ακραία και παραμορφωτική προπαγάνδα εκείνων που χρησιμοποιούν τις ελπίδες απελπισμένων ανθρώπων για να πετύχουν γεωστρατηγικούς στόχους εκβιάζοντας την Ευρώπη» ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση-απάντηση ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Δείτε το «tweet» Κουμουτσάκου και ένα μέρος από το τουρκικό διαδικτυακό «bullying» που υπέστη:

Με ισχυρότατα επιχειρήματα και με τα αδιάσειστα στοιχεία που καταγράφονται στο video αυτό, μαζί με τον Μ. Χρυσοχοίδη και τον Γ. Γεραπετρίτη, αποδείξαμε στους εταίρους, ότι δεν αντιμετωπίζουμε μεταναστευτική κρίση αλλά σχεδιασμένη πολιτική εισβολής αμάχων https://t.co/9xMizEit6l

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) March 6, 2020