Σε ένα κακόβουλο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις απάντησε η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Τwitter μία ερώτηση αναφορικά με το ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανέλαβε να επιμεληθεί την ενδυμασία των εργαζομένων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Έγραψε ο Κώστας Μπάρκας: «Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;».

Ο αδιάβαστος Κώστας Μπάρκας θέλησε να δημιουργήσει εντυπώσεις, αλλά πιάστηκε αδιάβαστος, αφού το θέμα της χορηγίας (και όχι εργολαβίας), την οποία την ενέκρινε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν γνωστό και μάλιστα το είχε γράψει και η Εφημερίδα των Συντακτών.

Στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η κ. Γκραμπόφσκι αναφέροντας πως πρόκειται περί χορηγίας, είναι δηλαδή μια δωρεάν προσφορά, και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μετά την απάντηση της συζύγου του πρωθυπουργού, δεν έγραψε κάτι, ούτε πήρε πίσω το σχόλιό του, απλώς συνέχισε να κάνει αναρτήσεις για άλλα θέματα.

67295999_10156681567207833_1367866694873120768_n.jpg