Γράφει «φουλ» νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Γράφει «φουλ» νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Πολλές αιχμές με πολλαπλούς αποδέκτες άφησε στην ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης στη συγκέντρωση στο Κερατσίνι, όπου συζήτησε με πολίτες δίνοντας μάλιστα ο ίδιος το μικρόφωνο στον πρώτο που σήκωσε το χέρι για να κάνει ερώτηση.

Άνθρωπος της αγοράς, επιχειρηματίας, και σύγχρονος, όπως και η πατριωτική Αριστερά που θέλει να δημιουργήσει, όπως επανέλαβε, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε χθες.

Αποκάλυψη: Η «περιγραφή» για την στιγμή του μακελειού στην Λούτσα που αμφισβητεί η ΕΛ.ΑΣ.

«Μετά την πρόσκληση που έκανα γράφτηκαν 500 νέα μέλη στο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε με τους επικριτές του να ψιθυρίζουν ότι αντιμετωπίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως «μαγαζί» που πέτυχε η αλλαγή προγράμματος, και τώρα έχει πιο πολλούς «πελάτες» και ότι όλα αυτά εξακολουθούν να μην έχουν σχέση με το ήθος και τις αξίες της Αριστεράς.

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Κασσελάκης επαίρεται για αυτήν την αύξηση των μελών. «Για όσους αμφιβάλλουν για το τι χτίζουμε, ας πουν εκείνοι πότε έφεραν 500 νέα μέλη σε μία μέρα. Πρέπει να προσκαλέσουμε τους πολίτες» ήταν το καρφί προς την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, δεν αντιλαμβάνονται ότι το κόμμα πρέπει να είναι «αγκαλιά και όχι ξινίλα» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η χαρά του κ. Κασσελάκη για την εγγραφή νέων μελών είναι μεγάλη και για έναν επιπλέον λόγο: θέλει να δημιουργήσει νέα στελέχη, ίσως αργότερα η εγγραφή στο isyriza να συνοδεύεται από βιογραφικό ή να γίνεται μέσω linkedin, σχολίασαν οι κακεντρεχείς.

«Σέβομαι τον κόπο όλων, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει και νέα στελέχη. Αυτή είναι η εντολή που πήρα και θα την τιμήσω» σημείωσε.

Πόλεμος σημαίνει φρίκη - Η στιγμή που γυναίκα μαθαίνει ότι ο άντρας της δολοφονήθηκε

Ακολουθήστε tanea130.pngστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από tanea130.png