Πολιτική ΑΡΘΡΑ

Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠτΔ


Στα Ιωάννινα η αυτού εξοχότης Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου για τον εορτασμό της απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό. Μίλησε για πολλούς και πολλά. Μίλησε για το ηρωικό χθες σε μία νεκρή πόλη, σε μία νεκρή χώρα από τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Εκεί που γράφτηκε το έπος του '40 εκεί που η Ελλάδα είπε ΟΧΙ στη γερμανική, ιταλική και αλβανική επέλαση με τη θυσία των Ελλήνων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και στρατιωτών καθώς και την ανεπανάληπτη υποστήριξη του λαού μάλλον η ΠτΔ δεν γνωρίζει για το συμβαίνει σήμερα.

Το σήμερα χωρίς αύριο που περιέγραψε τόσο αποκαρδιωτικά πριν από λίγες ημέρες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης.  «...Σήμερα, το 50% των νοσηλευόμενων στις Μονάδες Λοιμωδών των νοσοκομείων των Ιωαννίνων προέρχεται από την Αλβανία, από την οποία προέρχεται και το σύνολο των νοσηλευόμενων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας...»

Της το θυμίζουμε για να το εντάξει στα ηρωικά της λόγια και για το σήμερα που δεν γνωρίζει, όπως δεν γνώριζε και η διορισμένη Υπουργός Πολιτισμού κα Μενδώνη, και για το αύριο των παιδιών μας σε μία χώρα που ενταφιάζεται γιατί η πληρότητα των κρεβατιών ΜΕΘ είναι υψηλή σε όλη την Ελλάδα...

Αποστολή εξετελέσθη...


Λ.ΚΑΛ. - thedayaftergr