Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN Εναλλακτικά

" Η άλλη άποψη " για τον Ντόναλντ Τράμπ...

 
ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΞΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (FED) ΣΤΙΣ ΗΠΑ..

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ CABAL ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ

ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. 
ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΠΗΓΑΓΑΝ, ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ, ΕΚΒΙΑΣΑΝ, ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ANDREW JACKSON, Ο ABRAHAM LINCOLN, Ο ΑΡΧΙΔΟΥΚΑΣ FRANZ FERDINAND ΤΟ 1914, Ο ΤΣΑΡΟΣ NIKOLAI ROMANOV ΤΟ 1918, Ο JFK ΤΟ 1963, Ο HENDRIK VERWOERD, ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ 1966, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ MUAMMAR GADDAFI ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ FED. 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΕΣ.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ - ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ FED, ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ MAINSTREAM MEDIA, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΛΑΒΕΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ - ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ TRUMP ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ. 

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ TRUMP ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟ. 

MICHAEL TELLINGER
 
 
 

ΤΟ ΕΊΔΑΜΕ ΣΤΟ odysseiatv.blogspot.com


diodotos