Τι ζητά από το Υπουργείο και τον ανάδοχο του έργου

Μετά τις ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης στα Μεγάλα Χωράφια σήμερα το απόγευμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής έστειλε την απάντηση του.

“Μεταξύ άλλων ζητά την απόσυρση των κυκλοφοριακών μέτρων, των φαναριών και των σημνάσεων, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή κίνηση στην Εθνική Οδό”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Καλογερή:

“Προς ενημέρωση όλων των πολιτών, αλλά κυρίως των οδηγών και επιβατών που υπέστησαν πολύωρη ταλαιπωρία λόγω των έργων που εκτελεί το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ) στον ΒΟΑΚ για την οριστική αποκατάσταση στη θέση Μεγάλα Χωράφια, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων ζήτησε από την οικεία Αστυνομική Διεύθυνση να ανακαλέσει άμεσα την άδεια για την κυκλοφοριακή ρύθμιση και σήμανση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.

Το Υπουργείο και ο ανάδοχος του έργου, σε συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις, θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη χρονική περίοδο για την ολοκλήρωσή του, που δεν θα προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία του ΒΟΑΚ, όπως έγινε σήμερα”.