Η ΔΑΣ-ΟΤΑ για τα αποτελέσματα των εκλογών στα Χανιά
- Η παράταξη ΔΑΣ ΟΤΑ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων, λαμβάνοντας 46,1% και 5 έδρες.
Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες συναδέλφισσες και συναδέλφους που με την ψήφο τους ενίσχυσαν το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, ιδιαίτερα όσες και όσους ψήφισαν πρώτη φορά. Η αύξηση της συμμετοχής ήταν πάνω από 30%, γεγονός που είναι ελπιδοφόρο για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για τη διεκδίκηση της ζωής που μας αξίζει!
Η πλειοψηφία των συναδέλφων ανέδειξε για ακόμη μια φορά πρώτη δύναμη τη ΔΑΣ με ποσοστό 46,1% και 382 ψήφους. Παρά τη λάσπη και τη συκοφαντία των τελευταίων ημερών, οι συνάδελφοι γύρισαν την πλάτη στις παρατάξεις αυτές που το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν μπροστά στα προβλήματα του κλάδου. Επίσης η συμμετοχή στις εκλογές έφτασε το 62,2%!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανέτοιμοι για το διήμερο συλλαλητήριο στην Αθήνα οι αγροκτηνοτρόφοι των Χανίων
9 Φεβρουαρίου 2026ΒΙΝΤΕΟ | Συγκίνηση στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. του ΣΥΝ.ΚΑ. Η πρώτη χωρίς τον ιδρυτή Απόστολο Αλεξάκη
8 Φεβρουαρίου 2026Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΔΑΣ ΟΤΑ: 5 έδρες
ΔΗΚΕ: 4 έδρες
Aνεξάρτητη πρωτοβουλία: 2 έδρες
(Η 11η έδρα δόθηκε με κλήρωση μεταξύ των 2 τελευταίων παρατάξεων)
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα, της αλληλεγγύης, κόντρα στις κυβερνητικές επιλογές που μας κόβουν το οξυγόνο, κόντρα στη λογική της ανάθεσης!
Με σύνθημα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» προχωράμε μπροστά!
Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 28 του Φλεβάρη, στις 11.00, στην πλ. Δημοτικής Αγοράς, 3 χρόνια μετά το έγκλημα στα Τέμπη!