ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ Παράξενα VIDEO UFO

Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

Mία από τις καλύτερες στιγμές της Ελληνικής Ουφολογίας, συνέβη στις 23 Φεβρουαρίου του 2020, στις 11 το βράδυ, όταν ο Γιώργος Τράγκας αποφάσισε να ασχοληθεί με το φαινόμενο των Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (γνωστό και ως ΑΤΙΑ), στην εκπομπή του «Ελεύθερος Σκοπευτής» που φιλοξενεί ο τηλεοπτικός σταθμός Action 24. Μια εκπομπή που ήταν αφιερωμένη στην εξερεύνηση του διαστήματος και στην αναζήτηση εξωγήινης ζωής, στην οποία μίλησαν εξειδικευμένοι επιστήμονες και διάσημοι ερευνητές, όπως ο Χρήστος Κασταμονίτης (παρευρισκόμενος στο στούντιο) κι ο Χάρης Κουτσιαύτης (σε τηλεφωνική επικοινωνία).

Στην εκπομπή, εκτός από τα νεότερα για την εξερεύνηση του διαστήματος από τους αστροφυσικούς που παρευρέθηκαν, ακούστηκαν και οι θέσεις των ερευνητών που υποστηρίζουν την εξωγήινη επισκεψιμότητα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά και αποτέλεσε την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότεροι συμπολίτες μας την ορθή και εμπεριστατωμένη έρευνα που γίνεται πια για τα UFOs.

Εδω, δείτε τη δεκάλεπτη τηλεφωνική παρέμβαση του ερευνητή Χάρη Κουτσιαύτη στην εκπομπή και η θέση του ως προς την επιστημονικότητα της έρευνας που γίνεται πια:


Εδώ, δείτε ολόκληρη την εκπομπή:


Πηγή έρευνας: https://ufotruth-gr.blogspot.com/2020/12/blog-post_23.html