Από το γραφείο της κοινότητας μεταφέρθηκε, την Κυριακή, στη νέα του στέγη, ένας άστεγος κάτοικος της Φανερωμένης του δήμου Φαιστού.

Ο άστεγος άνδρας διέμενε στο γραφείο της κοινότητας με απόφαση του προηγούμενου τοπικού συμβουλίου, καθώς τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και στέγης.

Το Νέο τοπικό συμβούλιο έσπευσε να δώσει λύση παραχωρώντας του τροχόσπιτο με λειτουργικές συσκευές - κουζίνα, ψυγείο, καλοριφέρ, φωτισμό - που αποκτήθηκε από συγχωριανούς για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Όλη την προσπάθεια, τον συντονισμό και την εκτέλεση πραγματοποίησε το συμβούλιο της κοινότητας Φανερωμένης, με την μέγιστη υποστήριξη των συγχωριανών.

Ο πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν χρηματικά, ηθικά αλλά και έμπρακτα για την υλοποίηση αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος που μας υπενθυμίζει ότι οι αξίες στις μέρες μας δεν πρέπει να ξεφτίζουν!

Ακόμα θα ήθελε να δηλώσει την περηφάνεια του και την τύχη που βρίσκεται σε μια τόση ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη κοινότητα!