Πολιτική Οικονομία Ελλάδα Κόσμος Αθλητισμός Ψυχαγωγία Food & Drink Travel Viral Videos ειδήσεις τώρα ηθοποιός μόδα

Η Μισέλ Γιο είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου μόδας Balenciaga

Η Μισέλ Γιο είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου μόδας Balenciaga

Η ηθοποιός, παραγωγός και καλλιτέχνης πολεμικών τεχνών Μισέλ Γιο (Michelle Yeoh) είναι επίσημα η νέα πρέσβειρα του brand Balenciaga.

Στον νέο της ρόλο, η βραβευμένη ηθοποιός, η οποία έχει ήδη μια μακροχρόνια σχέση με τον οίκο μόδας με έδρα το Παρίσι, θα εκπροσωπεί το brand με επικεφαλής σχεδιαστή τον Demna σε σημαντικές εκδηλώσεις και θα εμφανίζεται στις διαφημιστικές καμπάνιες του.

«Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος του Balenciaga ως πρέσβειρα του brand» δήλωσε η Μισέλ Γιο. «Για μένα, η μόδα είναι μια μορφή τέχνης. Δεν πρόκειται μόνο για ένα φόρεμα, αλλά για την αυτοέκφραση, το πώς νιώθεις μέσα στο φόρεμα και τις αξίες που ενσωματώνεις όταν το φοράς. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνήσω τη δουλειά μου και το ποια είμαι στον κόσμο. Το να φοράω Balenciaga με κάνει να εκτιμώ την τέχνη και τη δεξιοτεχνία πίσω από κάθε ένδυμα. Η μάρκα ενσαρκώνει μια αίσθηση πρωτοτυπίας, ενώ παραμένει πάντα πιστή στην κληρονομιά της ως ατελιέ ραπτικής. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τον Balenciaga» τόνισε.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη