Σε τέσσερις συλλήψεις αλλά και στην ταυτοποίηση δεκάδων ατόμων στο Ηράκλειο, προσχώρησαν σήμερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκοψαν τη δραστηριότητα ατόμων που διακινούσαν κοκαΐνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοχευμένες παρακολουθήσεις, συνέλαβαν δύο Αλβανούς ηλικίας 33 και 38 ετών, μία 33χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία καθώς και έναν 47χρονο Έλληνα.

Όλοι τους, πλην του 47χρονου, κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε κοκαΐνη βάρους 65 γραμμαρίων. Ο 47χρονος, φέρεται να είχε αγοράσει ποσότητα ναρκωτικών, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη από χθες Σάββατο.

Χαρακτηριστικό της δράσης των τριών ατόμων, είναι το γεγονός ότι από αυτούς είχαν αγοράσει ναρκωτικά δεκάδες άτομα στο Ηράκλειο ανάμεσα τους και αρκετοί ντόπιοι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί πάνω από 50 άτομα που φέρονται να προμηθεύτηκαν ποσότητες ναρκωτικών, από τους τρεις που φόρεσαν χειροπέδες.