«Πληρωμένη» απάντηση σε follower της που ενοχλήθηκε και έκανε ένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο κάτω από μία φωτογραφία της ηθοποιού με μαγιό έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, είχε ανεβάσει στο instagram τη φωτογραφία της και είχε γράψει: «Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι “σαν” αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ».

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε δεκάδες θετικά σχόλια αλλά και ένα αρνητικό: «Έλα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτό σου και τέτοιες …. Μην το παίζετε χαλαρές και άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς. Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι» follower που την έκανε έξαλλη.

Η ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει στο σχόλιο περί «χοντρής», δημοσιεύοντας το παρακάτω μήνυμα: