ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόκληση του «Ισλαμο-αριστερισμού»

Ένα ύπουλο σχέδιο πνευματικής αποσταθεροποίησης της Δύσης, προωθείται με τη σύμπραξη Τούρκων, Αφγανών και Σαλαφιστών μαφιόζων που ελέγχουν ισχυρά εγκληματικά και θρησκευτικά κυκλώματα.

Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Ο Λώρενς Ράιτ, 73 ετών, δεν είναι γνωστός στη χώρα μας, μάλλον γιατί γράφει "κακά πράγματα". Στα άρθρα του και στα βιβλία του αναφέρεται στην τρομοκρατία και τις εγκληματικές της προεκτάσεις και γελοιοποιεί κάποιους φαιδρούς σχολιαστές, που πιστεύουν στις καλές προθέσεις μαφιόζων-δολοφόνων.

Αν δε οι Αμερικανοί διπλωμάτες και υπεύθυνοι της CIA και του FBI είχαν μελετήσει σοβαρά το βιβλίο του "Ο Αόρατος Πύργος - Ποιές οι καταβολές της ισλαμικής τρομοκρατίας" (The Looming Tower) πολλές τραγωδίες της περιόδου μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα των ισλαμιστών την 11η Σεπτεμβρίου 2001 θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Εκτός και αν κάποια συστήματα εξουσίας θέλουν να υπάρχει ο κίνδυνος της τρομοκρατίας, γιατί αυτός ισχυροποιεί κέντρα λήψης αποφάσεων και ικανοποίησης συγκεκριμένων συμφερόντων. Ας μην ξεχνάμε ότι ο μακιαβελισμός αποτελεί ύψιστη αρχή της πολιτικής πέρα από τα ωραία λόγια, τις υποσχέσεις και λοιπά φούμαρα των πωλητών "οραμάτων".

Πωλητές οραμάτων, οι οποίοι όμως σήμερα έχουν συμμαχήσει με τον τζιχαντισμό, και βασικός στόχος τους είναι η υπονόμευση της σοσιαλδημοκρατίας και η αποσταθεροποίηση των κρατών δικαίου.Έχουν δημιουργηθεί έτσι απίθανα δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικής βίας, η δράση των οποίων παίρνει όλο και πιό σοβαρές διαστάσεις στη Γαλλία για παράδειγμα.

Στη χώρα του Εμμανουέλ Μακρόν, τα τυφλά κτυπήματα των τζιχαντιστών γίνονται όλο και πιό συχνά, παράλληλα όμως σοβαρές διαστάσεις έχει ήδη προσλάβει η καθημερινή βία στην οποίαν πρώτο ρόλο έχουν οι ισλαμοαριστεριστές και δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες. Είναι δε ολοφάνερο ότι στόχος των βιαιοτήτων τους είναι να συμβάλλουν ώστε στην προσεχή προεδρική εκλογή τον Μάιο 2022, η γαλλική προεδρία να περιέλθει στην Ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν, που είναι εχθρική προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο επίπεδο αυτό όμως ενδιαφέρον έχουν τα τεκταινόμενα σε επίπεδο οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικής βίας.

Σύμφωνα με εκθέσεις του Λώρενς Ράιτ, του Ιταλικού Κέντρου Γεωπολιτικής και των Γάλλων ερευνητών Ζιλ Κέπελ και Ξαβιέ Ρωφέρ, σύμβουλων επίσης των γαλλικών υπηρεσιών ασφάλειας, τα δίκτυα της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη και Αμερική, τα τρία τελευταία χρόνια έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Έχουν κυριολεκτικά όμως αλλάξει και στρατηγικές προσεγγίσεις.

Στο δυτικό κόσμο δεν εμφανίζονται πλέον ως ισλαμικές οργανώσεις, αλλά έχουν πάρει τη μορφή δυτικότροπων εγκληματικών οργανώσεων με κύριο στόχο τους την παράνομη οικονομική δραστηριότητα.

Οι ταλιμπάν του Αφγανιστάν, οι Κοσοβάροι και οι Βόσνιοι ισλαμιστές, οι Τούρκοι ομοϊδεάτες τους, οι Τσετσένοι και οι Αλγερινοί του FIS, όχι μόνον έχουν δημιουργήσει οργανωμένα εγκληματικά σύνολα, αλλά συνεργάζονται και με παραδοσιακές μαφίες, όπως η Καμόρα της Νάπολης και η Ντραγκέτα της Καλαβρίας.

Βέβαια οι συνεργασίες αυτές είναι εξαιρετικά ευάλωτες, αφ' ενός γιατί οι μαφιόζοι δεν έχουν καμμιά. Σχέση με ιδεολογίες και άλλα παρόμοια, αφ' ετέρου δε είναι χαμηλή η εμπιστοσύνη τους στους ανεγκέφαλους τζιχαντιστές.

Παρ' όλα αυτά στις μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες οι Αλβανοί, Τούρκοι και Κοσοβάροι μαφιόζοι χρηματοδοτούν τον τζιχαντισμό γιατί οι "άνθρωποι" του στηρίζουν το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων. Αυτός είναι και ο λόγος που τους τελευταίους μήνες γίνονται όλο και πιο στενές οι σχέσεις του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) με τα βαλκανικά και τουρκικά μαφιόζικα κυκλώματα.

Το σοβαρό θέμα που προκύπτει έτσι, είναι ότι στην καρδιά της Ευρώπης αναπτύσσεται το φαινόμενο της πολιτικοποίησης του οργανωμένου εγκλήματος, με δήθεν θρησκευτικές διαστάσεις. Και στην πολιτικοποίηση αυτή, καθοριστικός είναι ο ρόλος της οργάνωσης των Αδελφών Μουσουλμάνων, η οποία σήμερα χρηματοδοτείται και στηρίζεται από την Τουρκία.

Η στήριξη αυτή εξάλλου είναι και η βασική αιτία της εχθρότητας που υπάρχει μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου, με την τελευταία να είναι η έδρα και η γενέθλια χώρα αυτής της ισλαμιστικής οργάνωσης.

Το αστείο στην περίπτωση αυτή, είναι ότι οι γελωτοποιοί του αριστερισμού και της "προόδου" δεν έχουν διαβάσει ούτε μια αράδα για τις θέσεις και απόψεις των Αδελφών Μουσουλμάνων απέναντι στον μαρξισμό και τον σοσιαλισμό.

Σαφώς δε, οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" του ισλάμ, αγνοούν πλήρως αυτά που ο ίδιος ο Μαρξ έχει γράψει για τις δυνατότητες ύπαρξης και εφαρμογής των ιδεών του στον μουσουλμανικό κόσμο.

Κατά συνέπεια, η ιδεολογική συγγένεια ισλαμιστών και αριστεριστών είναι μια χυδαία και βάρβαρη πνευματική συμμαχία, που μοναδικό στόχο έχει τη νομιμοποίηση της βίας και του μηδενισμού ως μέσων υπονόμευσης της δημοκρατίας και των κοινωνικών της κατακτήσεων.

Και από την άποψη αυτή είναι χαρακτηριστική η καταδίκη του φαινομένου από τον πρώην Γάλλο σοσιαλιστή Πρωθυπουργό, Εμμανουέλ Βάλς, που κάνει λόγο για επικίνδυνα καρκινώματα στο σώμα της κεντροαριστεράς.Και οποίος θέλει ας καταλάβει.


Πηγή: https://www.moneypress.gr/116771-2/


Διαβάστε επίσης:

Τι είναι ο «ισλαμο-αριστερισμός»;