Η Senatus υπέγραψε Αντιπροσωπεία της Property Market στον Αποκόρωνα

Η Senatus υπέγραψε Αντιπροσωπεία της Property Market στον Αποκόρωνα

Η propertymarket.gr αποδεικνύει έμπρακτα πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Αντιπρόσωπο, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την Συνεργασία όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας. Η Property Market είναι το Νο1 Δίκτυο Μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα και προσφέρει μία μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας με Franchise ενώ μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τις ικανότητες και μπορεί να διασφαλίσει.

Η νέα σύμβαση επίσημης Αντιπροσωπείας της Property Market υπεγράφη με την εταιρεία ΥΙΟΙ Γ. ΧΑΒΑΛΕΔΑΚΗ Ο.Ε. που εδρεύει στις Καλύβες Αποκορώνου με την οικογένεια του κυρίου Χαβαλεδάκη να δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο των ακινήτων με μεγάλη επιτυχία εδώ και 30 χρόνια. Ο κ. Γιώργος Χαβαλεδάκης διατηρώντας την πολύ γνωστή επιχείρηση Μουσείου με την επωνυμία «Κούμος» δραστηριοποιείται παράλληλα στην εστίαση στο χώρο των εκδηλώσεων, ενώ τώρα εισέρχεται πολύ δυναμικά και στον κλάδο του Real Estate με την Αντιπροσώπευση της Property Market.

Ο κ. Γιώργος Χαβαλεδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Λειτουργούμε ήδη στην αγορά των ακινήτων την εταιρεία “ENALDOME” προσφέροντας προκατασκευασμένα σπίτια υψηλής ποιότητας και τώρα θα εδραιωθούμε στο χώρο της κτηματαγοράς, τόσο με την πολυετή προτίμηση των πελατών μας που μας επιβεβαιώνει καθημερινά, όσο και με την εμπιστοσύνη που μας δείχνει μια τόσο αξιόπιστη εταιρεία όπως την Property Market, που αποτελεί την κορυφαία εταιρεία Μεσιτών στην Ελλάδα.

Οι Αντιπρόσωποι της propertymarket.gr με Franchise είναι οι ανεξάρτητοι επαγγελματίες με την ταυτόχρονη υποστήριξη της εταιρείας, που αναπτύσσουν αυτόνομα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, απολαμβάνοντας τις υψηλότερες προμήθειες της αγοράς στον κλάδο των ακινήτων, χωρίς να απαιτείται προϋπηρεσία ή ανάλογη εμπειρία, αφού η πλήρης εκπαίδευση είναι διαρκής και εξατομικευμένη.

Στην περίπτωση που ήδη έχετε Μεσιτικό γραφείο χωρίς καμία πρόσθετη αλλαγή στην λειτουργία σας, μπορείτε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις μοναδικές δυνατότητες της propertymarket.gr αφενός για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ήδη πελάτες.