ΑΡΘΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ αρχαίοι πολιτισμοί

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ


Μια φορά και έναν καιρό, όταν ο δρόμος της τεχνολογίας ήταν αποκομμένος σαν επικίνδυνος για τον πλανήτη, το κατάλληλα διαμορφωμένο ΠΝΕΥΜΑ ήταν ο μοναδικός τρόπος για επιτεύγματα! Θα έπρεπε το πνεύμα να ήταν υποταγμένο στην ΨΥΧΗ, ώστε να μπορεί αυτό να ελέγχει ακόμα και τα άψυχα υλικά! Η προσωρινή αλλαγή της μοριακής δομής, ώστε να σχηματοποιούν κατά το δοκούν και ο έλεγχος της βαρύτητας, ανήκαν στην ημερήσια διάταξη θα λέγαμε! Τα μεγαλιθικά μνημεία, που τόσο άφθονα υπάρχουν στον πλανήτη και δεν ανήκουν στο παραμύθι μας, υπάκουσαν σε αυτή τη διαδικασία!

Θα μπορούσε άραγε με παραλλαγή της ίδιας διαδικασίας, να αποτυπωθεί στον ψυχρό αχάτη η παράσταση που ο χαράκτης επιθυμούσε! Να επέβαλε δηλαδή αυτός στην πέτρα να αυτοχαρακτεί! Έτσι θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε και την αδιανόητη τελειότητα της παράστασης! Στην νοητική εντολή, οπωσδήποτε δεν επενεργούν τα μεγέθη! Θα μπορούσε δηλαδή η ίδια παράσταση, να είναι όχι σε τρία εκατοστά, αλλά σε κόκκο φακής!

Έτσι περνούσαν τότε και ζούσανε καλά και εμείς χειρότερα! Αυτοί δώσαν στον πλανήτη χιλιάδες χιλιάδων χρόνια ζωής και εμείς τον ξοδέψαμε σε έναν αιώνα! Ανακαλύψαμε την δικιά μας τεχνολογία και μ αυτή τα φυτά του πλανήτη απέκτησαν ανταγωνιστή τον άνθρωπο!




Asterios Tsintsifos