Πολιτική Ελλάδα έρευνα VIDEO ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ; - Εκκλησία, το Πραξικόπημα και τα Ιεροδικεία της εποχής...


Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ; - Εκκλησία, το Πραξικόπημα και τα Ιεροδικεία της εποχής...Βίντεο Ορθοδοξίας

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, ΠΟΥ ΘΑ ΦΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ".

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 794 ΤΟΥ 1971, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 1 ΕΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 794 ΤΟΥ 1971, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΜΙΚΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 7-ΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ 1967-1974.

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΗΛΙΚΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ "Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ".
ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ.

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=x0lVB...

==========
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΑΡΧΕΙΑ PDF ΚΑΙ BINTEO) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΩ: https://www.hellenicparliament.gr/Nom...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 794 ΤΟΥ 1971 (Σελίδες 35 έως 55 του PDF): https://www.hellenicparliament.gr/Use... ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ (Σελίδες 56 έως 69 του ίδιου PDF )