Γράφει ο Λύκαστρος :

Κύριοι και Κυρίες πολύ απλά, θα λέτε οι μικρότεροι στα εγγόνια σας ότι “επι-ζήσατε” του restart της παγκόσμιας οικονομίας η οποία στους γνωρίζοντες αποτελεί στο σήμερα μια τεράστια βόμβα ισχύος άπειρων μεγατόνων….Ο κοροναϊός είναι η αφορμή και γι’ αυτό έχουν συντονιστεί σχεδόν όλοι.
Ο Johnson αντιστέκεται γιατί γνωρίζει πως όποια χώρα δεν σταματήσει την οικονομία της θα είναι μετά πολύ ισχυρότερη δύναμη έναντι πολλών άλλων, αλλά οι πιέσεις που δέχεται είναι μεγάλες και θα δούμε αν αντέξει στην απόφασή του να μην λουκετάρει την Βρεττανία.
Ο Τραμπ ήδη έκανε πίσω ολοταχώς ,κυρίως λόγω των φετινών εκλογών και δήλωσε πως η ΦΕΜΑ μπήκε κατ’ εντολήν σε κατάσταση 1 ( =η ύψιστη ετοιμότητα).
Για να το καταλάβουμε καλύτερα, θέλουν να κάνουν και ήδη κάνουν ένα ελεγχόμενο κραχ (διόρθωση λέγεται κανονικά) και αυτό διότι αν είναι ή αν εξελιχθεί σε μη ελεγχόμενο, τότε θα πτωχεύσουν και όλοι οι πραγματικά πλούσιοι του πλανήτη και αυτό δεν το θέλουν με τίποτε , όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς.

Ήδη έχουν χαθεί άπειρα χρήματα και θα χαθούν κι άλλα και γι’ αυτό η λογική λέει πως τώρα θα το πάνε πιο αργά … εξ ου και ο Αύγουστος του “κοροναϊού” που δήλωσε ο Τραμπ και φούνταραν τα πάντα. Για να μην πέφτουν λοιπόν οι χαμένοι από τις ταράτσες και τους χάσουν και από αιμοδότες μέσω φορολογίας, αποφάσισαν προφανώς να φτωχοποιηθούν και όλα τα κράτη (ένεκα “κοροναϊού”) ούτως ώστε η μετέπειτα ημέρα να είναι για τους πολλούς όμοια ,όπως π.χ. η επόμενη μέρα λήξης ενός γενικού πολέμου, μόνο που εδώ οι καθαρόαιμοι πλούσιοι θα παραμείνουν πλούσιοι και θα αφορά όλους τους άλλους.
Αυτό σε γενικές γραμμές και αν πάτε γραμμή γραμμή στα διαγγέλματα του Κούλη και του Μακρόν θα δείτε πως το λένε και απλά αλλάζουν το αίτιο που ως μη οικονομικής υφής είναι πιο εύπεπτο στους λαούς. Εδώ που τα λέμε όμως, καλύτερα έτσι παρά με έναν παγκόσμιο όπως γινόταν παλαιότερα.

zeys-elaynon