Η Νέα Γενιά Ζηρίδη σας προσκαλεί στην ημερίδα που συνδιοργανώνει με την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση STEM και το 2οΠεριφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής με τίτλο: «Tomorrow is another STREAM Day!» «Αύριο είναι μια ακόμα μέρα STREAM» και στόχο την επιμόρφωση εκπαιδευτικών & μαθητών όλων των σχολείων της Αττικής, σε θέματα STREAM (Science, Technology, Reading, Engineering, Arts and Mathematics), μέσα από εργαλεία εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, τεχνητής νοημοσύνης, 3d εκτύπωσης, Arduino και ρομποτικής στην εκπαίδευση.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:00-16:30 στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδες οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες, αλλά και να εκπαιδευτούν σε εκπαιδευτικά εργαλεία STREAM μέσα από βιωματικά εργαστήρια.

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, φοιτητές, ερευνητές και μαθητές άνω των 10 ετών. Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα στον σύνδεσμο που θα βρείτε στο site ziridis.gr ( https://forms.gle/JxBzBbYxNkaQQbp9A)

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.