Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε σήμερα γνωστό ότι το πρόσωπο που είχε επιλέξει για τη θέση του διευθυντή των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας, ο βουλευτής Τζον Ράτκλιφ, αποφάσισε να παραμείνει στο Κογκρέσο αποσύροντας την υποψηφιότητά του.

«Ο σπουδαίος Ρεπουμπλικανός βουλευτής Τζον Ράτκλιφ αντιμετωπίστηκε με μεγάλη αδικία από τα κάλπικα ΜΜΕ» είπε ο Τραμπ για τον Ράτκλιφ, εκ των πιστότερων συνεργατών του μεγιστάνα, χωρίς, ωστόσο, να διαθέτει αυτός μεγάλη εμπειρία, μια επιλογή που ήγειρε φόβους για πιθανή πολιτικοποίηση αποφάσεων που θα συνδέονταν με την εθνική ασφάλεια.

«Από το να περάσει μήνες με συκοφαντίες και λίβελους, εξήγησα στον Τζον πόσο στενάχωρο θα ήταν για εκείνον και την οικογένειά του να αντιμετωπίσει αυτούς τους ανθρώπους» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

«Επομένως, ο Τζον αποφάσισε να παραμείνει στο Κογκρέσο»

Our great Republican Congressman John Ratcliffe is being treated very unfairly by the LameStream Media. Rather than going through months of slander and libel, I explained to John how miserable it would be for him and his family to deal with these people….

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 2, 2019