Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑ Εμβολιάσου και κέρδισε… (κατάντια)

Μάλλον σκούρα τα ‘χουν βρει τα πράγματα οι ΗΠΑ στο θέμα του εμβολιασμού κι ας προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι δήθεν το 50% των ενηλίκων ανδρών έχουν εμβολιαστεί.

Σε προηγούμενη δημοσίευση, είδαμε ότι δύο Κομητείες της Πολιτείας της Georgia, αγωνίζονται να πείσουν φυλακισμένους να εμβολιαστούν, τάζοντάς τους μείωση ποινής κατά το ήμισυ.

Η γελοιότητα όμως δε σταματάει εδώ. Μία νέα… «δελεαστική» πρόταση έρχεται από την Πολιτεία της California, η οποία τάζει χρήμα! Συνολικά τάζει 116 εκ. $ σε λοταρία! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί:



Με κεντρικό σύνθημα: «Εμβολιάσου για τη νίκη», η Πολιτεία της California προσφέρει δέκα μεγάλα βραβεία των 15 εκ. $ σε ισάριθμους «τυχερούς», με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου.

Ταυτόχρονα, υπόσχεται 50.000$ σε 30 «τυχερούς» εμβολιασμένους, σε κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και στις 11 Ιουνίου.

Το ερώτημα που δεν έχει ακόμα απαντηθεί είναι:

Τι θα γίνει εάν κληρωθεί κάποιος «τυχερός» ο οποίος τύχει να πεθάνει εξ αιτίας του εμβολίου, λίγο πριν παραλάβει την επιταγή;

Κανείς δε γνωρίζει…

Και δε σταματάει εδώ η παράνοια. Προκειμένου να πείσουν τους έφηβους 12 – 17 ετών να εμβολιαστούν, έστω και χωρίς τη συναίνεση των γονέων τους, εκτός από παγωτά (δημοσίευση που κάνει το γύρο του διαδικτύου) τάζουν και δωρεάν συμμετοχή σε παιχνίδια, όπως έκαναν στις 27 του μήνα με τη διοργάνωση «εφηβικής βραδιάς».

Αλήθεια… πόσο αποτελεσματικό είναι ένα εμβόλιο για το οποίο θα πρέπει να «λαδώσεις» κόσμο ώστε να τον πείσεις να το κάνει;


Το πρόβλημα όμως που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση του Sleepy Joe, είναι ο χάρτης που βλέπετε. Σε αυτόν το χάρτη, βλέπουμε ποιες Πολιτείες των ΗΠΑ είτε απαγορεύουν τη χρήση μάσκας, είτε την καθιστούν προαιρετική. Ταυτόχρονα όμως, βλέπουμε και ποιες Πολιτείες αρνούνται τον εμβολιασμό. Με αυτόν το χάρτη ως δεδομένο, καταλαβαίνει κανείς ότι το αφήγημα ότι το 50% των ενηλίκων ανδρών έχουν εμβολιαστεί, καταρρέει σα χάρτινος πύργος…


kanenazori.com