Τους έτρεψαν σε φυγή με σπρωξίματα, μερικά κτυπήματα και βόμβες καπνού, ενώ οι ρατσιστές πάνω στη βιασύνη τους να φύγουν, κτύπησαν έναν ομοϊδεάτη τους στο κεφάλι με το ρολό της καρότσας του φορτηγού. Μία ομάδα λευκών, ομοιόμορφα ντυμένοι στρατιωτικά, με λευκά full face και σημαίες της Αμερικής, εκδιώχθηκαν από κατοίκους της Φιλαδέλφεια, όταν προσπάθησαν να κάνουν παρέλαση, στην επέτειο των ΗΠΑ για την «Ημέρα Ανεξαρτησία», στις 4 Ιουλίου.

Nothing like taking your kids to Philadelphia for the 4th & running into literal Nazis. These scumbags belong to the group Patriot Front. That may or may not be my kids & I joining a growing crowd yelling at the spineless dickholes & chasing them away from City Hall. #fucknazis pic.twitter.com/bqYviUq1Bd

— Not Today (@SunnyDelight888) July 4, 2021

Τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης «Patriot Front», η οποία έχει χαρακτηριστεί η πιο ενεργή λευκή εθνικιστική ομάδα από την «ProPublica», διαδήλωσαν αρχικά στην πόλη με συνθήματα «να πάρουμε την Αμερική πίσω» κτλ. Όπως σημειώνεται μάλιστα, έσπρωχναν ανθρώπους ενώ πήραν και το κινητό τηλέφωνο ενός δημοσιογράφου από το NBC News.

More footage of the white supremacist group Patriot Front, trying to use their Toys-R-Us shields to protect themselves from getting beat up in #Philly #PullUpSummer pic.twitter.com/wPWsV8OFPJ

— Tariq Nasheed 🇺🇸 (@tariqnasheed) July 4, 2021

Fascists are in Center City. pic.twitter.com/48OmTWeDWY

— Abdul-Aliy (@MxAbdulAliy) July 4, 2021

Η αλαζονική πορεία τους όμως σταμάτησε μπροστά στους κατοίκους που τους είπαν: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι στην περιοχή».

«Κυριολεκτικά εκδιώχθηκαν από τους κατοίκους της Φιλαδέλφειας», είπε ο Michael Crum, αστυνομικός της πόλης, στον τοπικό σταθμό ABC WPVI: «Αυτά τα αρσενικά ένιωσαν απειλή ενώ σε ένα σημείο, κάποιος από πλήθος τους έριξε μια βόμβα καπνού».

Add this to an embarrassing day for Nazis. Patriot Fart getting chased out of Philly pic.twitter.com/H2hmsxgsj5

— ACAB🔥🔥🔥STUDIOS (@acabstudios) July 4, 2021

Οι κάτοικοι σε αρκετές περιπτώσεις τους επιτέθηκαν και τους κτύπησαν, ωθώντας να φύγουν από την πόλη και οι ρατσιστές οπισθοχωρούσαν με στρατιωτικό βήμα και σηκωμένες τις ασπίδες.

Ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας Jim Kenney έγραψε με tweet: «Ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία και το μίσος δεν έχουν θέση εδώ».

pic.twitter.com/2pWgmLQcD5

— Abdul-Aliy (@MxAbdulAliy) July 4, 2021

Οι ρατσιστές που έχουν φτάσει στην πόλη με τρία ομοιόμορφα φορτηγά και στοιβαγμένοι στις καρότσες, πάνω στην πρεμούρα τους να φύγουν, κτύπησαν έναν ομοϊδεάτη τους στο κεφάλι, στη βιασύνη τους να κλείσουν το ρολό στην καρότσα του φορτηγού.

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία σταμάτησε τα οχήματα και ανέκρινε ορισμένα μέλη της οργάνωσης, δεν προχώρησε σε κάποια σύλληψη.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός – Πάρτι σε μπιτς μπαρ στην παραλιακή: Μαρτυρίες σοκ

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου – Αναφορές για τέσσερις τραυματίες

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown - Όσοι διαφωνούν να κάνουν μεικτές τις επιχειρήσεις τους

Χαλκίδα: Κορoνογλέντι σε νυχτερινό κέντρο, χωρίς μάσκες και αποστάσεις – Απίστευτες εικόνες