Μια βιβλιοθηκάριος σε σχολείο του **Νιού Τζέρσεϊ **κατηγορείται για τη διατήρηση ερωτικής σχέσης με έναν 14χρονο μαθητή, που φέρεται να αποκαλούσε σαν το «καυτό της αγόρι», ενώ σύμφωνα με την εισαγγελική έκθεση διατηρούσε φωτογραφίες με εκείνον να βρίσκεται στο γραφείο της.

Η 38χρονη Κίμπερλι Πίνκαμ αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδόθηκαν και αφορούσαν στην περίοδο που εργαζόταν σαν βιβλιοθηκάριος σε σχολείο, στην περιφέρεια Kingsway.

Οι εισαγγελείς που ανέλαβαν την υπόθεση, υποστηρίζουν από την πλευρά τους πως η Πίνκαμ διατηρούσε παράνομες σεξουαλικές επαφές με τον μαθητή, τόσο στις ώρες λειτουργίας του σχολείου, όσο κι εκτός αυτών. «Σε μια από τις περιπτώσεις, οι δυο τους βρέθηκαν στην αίθουσα των media ξαπλωμένοι στο δάπεδο και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο» ανέφερε η βοηθός εισαγγελέα στο Νιού Τζέρσεϊ.

Επιπλέον, στα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσε με τον μαθητή, η Πίνκαμ τον αποκαλούσε «καυτό της αγόρι», ενώ του έγραφε πως «τον αγαπά». Ακόμα, η βοηθός εισαγγελέα αναφέρθηκε στην ύπαρξη φωτογραφιών, που έδειχναν τον μαθητή να βρίσκεται στο γραφείο της, ωστόσο επισήμανε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για σεξουαλική επίθεση από μέρους της.

Η Πίνκαμ παραμένει ελεύθερη, ενόψει της δίκης που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.