Με το κλείσιμο του λεγόμενου «σταυρού» στη συμβολή των οδών Έβανς και Δικαιοσύνης άρχισε ο αποκλεισμός της οδού 1821, στην καρδιά του Ηρακλείου.

οδός 1821, by mariazan

Οι εργασίες αφορούν στην υπογειοποίηση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού και είχαν καθυστερήσει μια εβδομάδα μετά το αρχικό χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή.

Για τον λόγο αυτό θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του Ηρακλείου σύμφωνα με τη 221/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, θα αποκλειστούν τμήματα των οδών Έβανς (από τη συμβολή με την οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη και βόρεια), Δικαιοσύνης (από τη συμβολή με οδό Έβανς και δυτικά) και 1821 (από τη συμβολή με τη Δικαιοσύνης έως τη συμβολή με την οδό Μονής Οδηγητρίας).

οδός 1821, by mariazan

Τα οχήματα που κινούνται στις οδούς Ζωγράφου και Χατζημιχάλη Γιάνναρη θα οδηγούνται υποχρεωτικά στην οδό Σμύρνης χωρίς κάποια μετατροπή της υπάρχουσας φοράς της κυκλοφορίας.

Η εξυπηρέτηση του ανοικτού χώρου στάθμευσης στην οδό Μονής Οδηγητρίας θα γίνεται με είσοδο από την οδό Αγίου Μηνά μέσω της οδού Κατεχάκη και έξοδο από την οδό Μονής Οδηγητρίας και οδό Καζάνη.
Η εξυπηρέτηση του κλειστού χώρου στάθμευσης στην οδό Θησέως θα γίνεται με είσοδο από την οδό Αγίου Μηνά μέσω των οδών Κατεχάκη και Καρτερού και έξοδο μέσω της οδού 1821.