Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων νομού Ηρακλείου με αφορμή τις προσπάθειες των συναδέλφων τους στα σύνορα με τον Έβρο εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:

“Καθημερινά όλοι μας παρακολουθούμε με αγωνία και κομμένη την ανάσα τον σκληρό αγώνα των συναδέλφων μας, και όχι μόνο, στα ανατολικά σύνορα της Πατρίδας μας, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο σε δεκάδες χιλιάδες μετανάστες. Ο αγώνας αυτός έχει ενώσει και έχει ευαισθητοποιήσει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, υπέρ της προσπάθειας αυτής, και καθημερινά βλέπουμε την έμπρακτη στήριξη από ιδιώτες και φορείς.

Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου , που από την πρώτη μέρα θέσαμε τους εαυτούς μας στη διάθεση του Αρχηγείου ώστε να βρεθούμε στο πλευρό των συναδέλφων μας, με χαρά δεχθήκαμε την δωρεά της εταιρείας ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού E-DAMIANAKIS σε πρώτης ανάγκης εργαλεία, απαραίτητα για τους συναδέλφους μας που επιχειρούν στα σύνορα μέρα και νύχτα (φακούς και προβολείς LED, μπαταρίες, φορτιστές και καλώδια, γάντια εργασίας και μία χρήσεως, εργαλεία χειρός κ.α.) και τους ευχαριστούμε για την ευγενική αυτή κίνηση. Τα υλικά θα αποσταλούν στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας ώστε να διανεμηθούν εκεί που πρέπει”.