Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιο Βοργιά, απέστειλε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Αντώνης Ζαχαριαδουδάκης.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

κ. Πρόεδρε

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής , τιμά εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν σε όλο τον κόσμο για την προστασία των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων της εργατικής τάξης, αλλά και για την εδραίωση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης

Στέκεται δίπλα στους εργαζομένους που δοκιμάζονται σκληρά εν μέσω μιας πρωτοφανούς κρίσης, στην οποία δεν δοκιμάζεται μόνον η υγεία και η οικονομία αλλά και οι εργασιακές σχέσεις.

Αναμένουμε από την Κυβέρνηση , πέραν των άλλων μέτρων που έχουμε καταθέσει για την ανάταξη της οικονομίας, να υιοθετήσει την πρόταση μας για την δωρεάν παραχώρηση μασκών , ενός υποχρεωτικού και αναγκαίου υλικού στους εργαζόμενους ,από την 4 Μαΐου που ξεκινά η μερική επανεκκίνηση της οικονομίας , συνδυαστικά με την καθιέρωση ανώτατης τιμής διατίμησης της από τα καταστήματα πώλησης της.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.

Αντώνης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ