Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους τουρίστες αλλά και τους ντόπιους λουόμενους που θέλησαν να απολαύσουν τη θάλασσα στα Μάλια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από ξενοδοχείο της περιοχής, διοχετεύτηκαν στη θάλασσα λύματα και βουρκόνερα που προέρχονταν από την πισίνα και άλλους χώρους της επιχείρησης, με συνέπεια ολόκληρη η θαλάσσια περιοχή να έχει την αποκρουστική εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής.

Τα λύματα κατέληξαν στη θάλασσα, με τους τουρίστες και όλους τους λουόμενους να απομακρύνονται άρον άρον…

Ήδη ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο το οποίο και θα ερευνήσει την υπόθεση ενώ σε έξαλλη κατάσταση οι τουρίστες που εκείνη την ώρα είχαν την ατυχία να βρίσκονται στο σημείο, απομακρύνθηκαν άρον άρον. Παράλληλα, οργή επικρατεί και στους ιδιοκτήτες παρακείμενων ξενοδοχειακών μονάδων, οι οποίοι προσπαθούν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο να σταθούν στα πόδια τους και να φιλοξενήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους (λιγοστούς) για την εποχή ξένους επισκέπτες.

Οι εικόνες σίγουρα δεν διαφημίζουν την περιοχή αλλά και την Κρήτη γενικότερα και γι αυτό ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ηράκλειο: Ατύχημα στο Καρνάγιο για γνωστό επιχειρηματία

- Αγία Πελαγία: Οι μαθητές έδωσαν το καλό παράδειγμα

- Κρήτη - τροχαία δυστυχήματα: Πέρυσι τέτοια μέρα 8 νεκροί, φέτος 19!