Ηράκλειο: «Παίζαμε με το όπλο» λέει ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Σοκ προκαλεί η γυναικοκτονία στο Ηράκλειο. Ο 39χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής που πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 29χρονη σύντροφο του στην περιοχή των Καμινίων, υποστήριξε ότι «παίζαμε με το όπλο γιατί είχε ασφάλεια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 16.02.2024 18:56 Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας - Το πρόσωπο «κλειδί» και τα ερωτηματικά

«Παίζαμε με το όπλο»

Σύμφωνα με το cretalive.gr, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράσης της δολοφονίας στο Ηράκλειο λέει ασυναρτησίες για να δικαιολογήσει, όπως εκτιμούν, το στυγερό έγκλημα. Εξάλλου, όπως σημειώνουν, το όπλο αυτό δεν έχει ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος γυναικοκτόνος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το Σάββατο.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού και ότι αφού πυροβόλησε τη γυναίκα, ο δράστης ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο 39χρονος άνδρας στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τον βρήκαν να τους περιμένει στην είσοδο του σπιτιού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρισκόταν σε σύγχυση.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

«Τα παιδιά δεν πάνε σχολείο»: Διαφωνούν με την ελληνική Παιδεία τα μέλη του κοινόβιου στην Κόρινθο - Εικόνες από το σημείο όπου ζουν

83be4b61-5423-4c42-a3d3-f1488c004ae6.jpg

Ανακαλούνται παρτίδες της σοκολάτας Lacta - Ποιος ο λόγος - Να μην καταναλωθεί

ed55ad48-107a-4cc9-9af6-48cc4d416caf.jpg

Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας - Το πρόσωπο «κλειδί» και τα ερωτηματικά

9c07a1f7-a28e-4bf8-b8de-97a8f29b1451.jpg

Οι ταινίες της εβδομάδας: Από την Ιαπωνία έως τον Μπομπ Μάρλεϊ και το ψυχολογικό δράμα «All of us Strangers»

8c732484-0bcf-4f62-a30e-de951b0588c3.jpg