Ηράκλειο: Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο πυροσβέστη που σκοτώθηκε σε φαράγγι

Δάκρυα και συγκίνηση γέμισε η Παναγία Σταυροφόρων στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου έγινε η κηδεία του 32χρονου Πυροσβέστη Χριστόφορου Χρηστάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της περασμένης Τρίτης ενώ έκανε πεζοπορία στο Κουρταλιώτικο φαράγγι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 08.08.2024 17:20 Τραγωδία στην Ερέτρια: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων με μία νεκρή και 3 τραυματίες

Η κηδεία του 32χρονου έγινε μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης με συγγενείς, φίλους και συνάδελφους να τον αποχαιρετούν. Σύμφωνα με το cretalive, το πλήθος κόσμου ήταν τέτοιο, που η Τροχαίο διέκοψε για λίγο την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μάρκου Μουσούρου, όπου βρίσκεται ο ναός. Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ πάνω σε αυτό ήταν τοποθετημένο και το καπέλο του 32χρονου αξιωματικού.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του - η μητέρα του ήταν ντυμένη στα λευκά- καθισμένοι σε καρέκλες δίπλα από το παιδί τους δέχονταν τα συλλυπητήρια κόσμου και αξιωματικών της Πυροσβεστικής που έσπευσαν για το τελευταίο αντίο στο αδικοχαμένο παλικάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος αξιωματικός, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου συνοδεία πυροσβεστικού οχήματος.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο 32χρονο πυροσβέστη/cretalive (gallery)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 32χρονου

Αυτό που υπήρχε ως εκτίμηση από την αρχή, επιβεβαιώθηκε με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του 32χρονου αξιωματικού που "έσβησε" το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Κουρταλιώτικο φαράγγι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο cretalive o ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο άτυχος νέος έφερε ένα επιφανειακό χτύπημα στο κεφάλι, ενώ ο θάνατός του αποδίδεται σε πνιγμό. Όπως όλα δείχνουν, ο Χριστόφορος χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο νερό, με την τραγική κατάληξη.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο 32χρονο πυροσβέστη/cretalive (gallery)

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Κόλαση πυρός στο Ρέθυμνο: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις και τους ισχυρούς ανέμους – Εκκενώσεις οικισμών και νέες ενισχύσεις από την Αθήνα

fb56d2ab-9fd7-46f7-b164-519eead2feaa.jpg

Αντιδράσεις μετά από ανάρτηση της Βόζεμπεργκ για τον Τεντόγλου και… mea culpa από την ευρωβουλευτή -«Τεχνικό λάθος»

1f3946ce-872c-4fc7-8875-da87315d858c.jpg

Τραγωδία στην Ερέτρια: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων με μία νεκρή και 3 τραυματίες

53fdf901-53a7-4f2d-ba5c-35d99c5ccac6.jpg

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν θα δούμε τελικά τα ιπτάμενα ταξί - Δεν έχουν πιστοποίηση

b13eb051-1f66-4682-964a-7dcd7341e299.jpg