Το Σωματείο Ταξί Ηρακλείου σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

“Σε μια δημοκρατική πόλη όπως είναι το Ηράκλειο δεν χωράνε Βασιλείς. Ίσες ευκαιρίες για όλους, ίσες ευκαιρίες άλλα όχι σε βάρος άλλων. Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται και όχι να εκμεταλλευόμαστε πρόσωπα , καταστάσεις και θέσεις.
Η αντικειμενικότητα των δημοσίων προσώπων δεν πρέπει να σταματάει εκεί που ξεκινάει το προσωπικό τους συμφέρον, διαφορετικά δεν υπάρχει θέση για κανέναν στην δημόσια διαχείριση.
Στην προκειμένη περίπτωση ο αγώνας μας για την επιβίωση είναι ολοφάνερα άνισος!
Ζητάμε να παραμείνει ως έχει η δωρεάν γραμμή για τους πολίτες του Ηρακλείου (επιδοτούμενη γραμμή για το Αστικό Κτελ), καθώς και η στάση που υπάρχει στα 30 μέτρα από τον επιβατικό σταθμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα επιλογής μεταφορικού μέσου, αλλά να υπάρχει περιθώριο επιβίωσης και του ΤΑΞΙ.
Στον αγώνα για την επιβίωση και τα κοινά συμφέροντα που μας ενώνουν θα έχουμε μαζί και τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, που θα βρίσκεται και αυτός με τα οχήματα του στον ΟΛΗ στη στάση διαμαρτυρίας που ξεκινάει αύριο 12/3/2020 και ώρα 2 μ.μ. έως τις 7 μ.μ”..