Μοναδικές στιγμές ζουν από την Παρασκυεή οι επισκέπτες της 20ης Έκθεσης του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στην ανακύκλωση ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με δεδομένο μάλιστα ότι το φετινό θέμα της έκθεσης είναι: “Οι γυναίκες αναλαμβάνουν δράση για την κλιματική αλλαγή”.

Απόψε στην πλατεία Ελευθερίας στη μεγάλη γιορτή της γυναικείας επιχειρηματικότητας, της οικοτεχνίας και της χειροτεχνίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

7-7,30 μ.μ Εκδήλωση ανακύκλωσης για παιδιά με την Αργυρώ Καθέρη

7,30-8,30 Ομιλία με θέμα: Στρατηγική διαχείριση απορριμμάτων & ανακύκλωση στο Ηράκλειο. Ομιλητής Νικήτας Μαυράκης Ειδικός σύμβουλος Δημάρχου. Χαιρετισμός Κων/νου Βαρδαβά αντιδήμαρχος κυκλικής οικονομίας, & αθλητισμού.

8,30 -9 ,30 μ.μ. Ομιλία με θέμα: «Κλιματική κρίση και φυσικές καταστροφές – ο ρόλος των πολιτών». Ομιλήτρια Ερμιόνη Γιαλύτη, Γεωλόγος – Γεωτεχνικός

Μύρισε ξυνόχοντρο η πλατεία

5_1_32.jpgΠολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Ελευθερίας

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού απογεύματος στην πλατεία στήθηκε το … καζάνι με τον ξινόχοντρο με την Ευαγγελία Κεφαλογιάννη να ψήνει με παραδοσιακό τρόπο το παραδοσιακό έδεσμα της Κρήτης.

Ο ξυνόχοντρος με την τήρηση των μέτρων μοιράστηκε στους επισκέπτες και απέσπασε τις καλύτερες Κρητικές.

Παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα καλαθοπλεκτικής και ξυλογλυπτικής.

Η έκθεση στην οποία συμμετέχουν 60 γυναίκες επιχειρηματίες με τα εκλεκτά προιόντα τους είναι καθημερινά ανοιχτή από τις 11 το πρωί ως τις 11 το βράδυ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα

Τροχαίο στο Φόδελε: “Σωτήριος” ο πλήρης εξοπλισμός που είχε ο οδηγός

Ο καιρός στην Κρήτη: Στο “κόκκινο” ο υδράργυρος- ΒΙΝΤΕΟ