Ηράκλειο: Στο κρατητήριο μητέρα και γιος μετά από άγριο καβγά για το διάβασμα
Μια έντονη λογομαχία μεταξύ μιας μητέρας και του 16χρονου γιου της με αφορμή το διάβασμα εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με αποτέλεσμα γείτονες να καλέσουν την αστυνομία.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (31/08) στο Ηράκλειο, με τη μητέρα και το 16χρονο αγόρι να καταλήγουν στο κρατητήριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 22.08.2025 23:00Ηράκλειο: 22χρόνος έκρυβε στο αυτοκίνητό του κάνναβη – Συνελήφθη από την αστυνομίαΕλλάδα | 23.08.2025 10:53 Φωτιά σε αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αμουδάρα Ηρακλείου - Διασωληνωμένα δύο άτομα
Σύμφωνα με το patris.gr ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο 16χρονος αντέδρασε μετά από τις συνεχείς παρατηρήσεις της μητέρας του για να διαβάζει και την κλώτσησε στα πόδια.
Κατά την ίδια πηγή, η μητέρα τότε έπιασε από τον λαιμό τον 16χρονο, όχι όμως παρατεταμένα. Η φασαρία ανάμεσα στον 16χρονο και τη 36χρονη μητέρα του έγινε αντιληπτή από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί του γραφείου κατά της ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν στη σύλληψη και του ανήλικου και της μητέρας του. Ο πρώτος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η 36χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμηΔΕΘ χωρίς «ανάσα» για τους νοσηλευτές: Τι θα περιλαμβάνει το μικρό «καλάθι» Μητσοτάκη για την Υγεία

Ζόζεφιν: Σε βαρύ πένθος η τραγουδίστρια - Πνίγηκε η γιαγιά της στο Πόρτο Ράφτη

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα: ΟΣΕ και Hellenic Train παίζουν… πινγκ πονγκ και οι επιβάτες «πληρώνουν»

Η απόβαση 73 κυβερνητικών στελεχών στη Β. Ελλάδα, οι υπολογισμοί του Μαξίμου μπροστά στις δημοσκοπήσεις και τα σενάρια αλλαγών στον εκλογικό