Τίποτα δεν σταματά την ξέφρενη πορεία των Κρητικών οδηγών, που γίνονται πρωταγωνιστών τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, όλο το 24ωρο, μέσα και έξω από την πόλη, από τα πιο πολυσύχναστα, μέχρι τα πιο απόμερα μέρη. Με το νησί να θρηνεί 15 νεκρούς από την αρχή του έτους, οι εικόνες στραπατσαρισμένων αυτοκινήτων και μηχανών, δεν φαίνεται να σοκάρει κανέναν.

Πιο πρόσφατο το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην παραλιακή του Ηρακλείου στο ύψος του ΤΑΛΩΣ όταν ένα ΙΧ, βγήκε από την πορεία του, πέρασε τη νησίδα, και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να οδηγηθούν στο νοσοκομείο.

Περίπου δύο ώρες νωρίτερα ένας μοτοσικλετιστής έπεφτε θύμα τροχαίου στο Γιόφυρο, με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο πρόεδρος του συλλόγου ΕΣΙΠΡΟΤΑ Γιάννης Λιονάκης. να είναι αποκαλυπτικές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Σωτήριο για τη ζωή του το κράνος, με το σημάδι που άφησε στον “ουρανό” του αυτοκινήτου να μαρτυρά τη δύναμη της πρόσκρουσης.

Ο νεαρός ευτυχώς φορούσε κράνος, το οποίο κρεμάστηκε στο τιμόνι μετά την παραλαβή του από το ασθενοφόροΤο σημείο του τροχαίου ατυχήματος στο ΓιόφυροΣμπαράλια έγινε η μηχανή

Την περασμένη Κυριακή το βράδυ σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα, αυτή τη φορά στην Αμμουδάρα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε αναποδογυρισμένοΑσθενοφόρο στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος