Ηράκλειο: Τον πατέρα της για ξυλοδαρμό κατήγγειλε 19χρονη
Τον 45χρονο πατέρα της κατήγγειλε 19χρονη στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να τη χτυπάει στο πρόσωπο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 08.02.2024 09:17Εφιάλτης για 46χρονη Γερμανίδα: Την εξέδιδαν σε Αθήνα και Βόλο, την απειλούσαν, την εκβίαζαν
Την έπιασε από τον λαιμό
Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία έγινε την Τετάρτη (07/02). Όπως αναφέρει το Cretapost.gr, η 19χρονη ζει μόνη της στην πόλη του Ηρακλείου. Οι γονείς της ζουν σε χωριό του νομού. Όπως είπε η καταγγέλλουσα, ο 45χρονος την επισκέφθηκε στο σπίτι της. Κάπως από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους άρχισαν να διαπληκτίζονται.
Η ίδια υποστηρίζει ότι, στη συνέχεια, ο πατέρας της την έπιασε από τον λαιμό, άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και να τη βρίζει. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, ενώ ο πατέρας της 19χρονος συνελήφθη. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: 500.000 ευρώ θα κοστίζει η άδεια - Η μοναδική σύνδεση με τις Πανελλήνιες

Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια: Έφερε τραύμα στο κεφάλι - Βρέθηκαν μαχαίρι και σφυρί

Στους δρόμους αγρότες και φοιτητές: Πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις κινητοποιήσεις

Πώς την πάτησε έτσι; Γάλλος έφτιαξε τον πύργο του Άιφελ από 700.000 σπίρτα, αλλά έχασε το ρεκόρ Γκίνες
