ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ VIDEO ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ OPERATION RONCES RONCEVALLES


Πριν από 80 περίπου χρόνια ένας χαρισματικός γερμανοεβραίος ο Alois Irlmaier, για τον οποίο έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί, είχε προφητεύσει και οι προφητείες του έχουν δημοσιευτεί ότι θα έρθει η εποχή που στη χώρα του μεταλλικού πύργου θα ξεκινήσει ο μεγάλος εμφύλιος που θα είναι η απαρχή των μεγάλων και συνταρακτικών γεγονότων για όλο τον πλανήτη.
Σήμερα γίνεται γνωστό ότι γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις, δηλαδή από την χώρα του μεταλλικού πύργου που είναι ο πύργος του Άιφελ, στέλνονται στο Ισραήλ για να εκπαιδευτούνε στην αντιμετώπιση λαϊκών αναταραχών και στην βίαιη καταστολή τους.
Δηλαδή, αυτό που γίνεται με το Ισραήλ στην λωρίδα της Γάζας θα γίνεται πλέον με την μορφή αιματηρού εμφύλιου μέσα στην χώρα αυτή από τον ίδιο τον στρατό της.
Eric Zemmour: French army ready for a new Reconquista of Islamic territory within France
Eric Zemmour: Ο γαλλικός στρατός είναι έτοιμος για ένα νέο Reconquista του ισλαμικού εδάφους εντός της Γαλλίας
Ο ίδιος ο μουσουλμάνος στο επόμενο βίντεο από την Αμερική, ομολογεί ότι πριν από 20 περίπου χρόνια είχαν καταστρωθεί τα σχέδια της βίαιης ισλαμοποίησης με προοπτική να εκραγούν αιματηρές ταραχές που θα αποσταθεροποιήσουν τις κοινωνίες και τις χώρες.
Κατέληξαν σε τέτοιο σημείο ώστε να προσπαθούν ουσιαστικά να ξανακερδίσουν την αυτοκυριαρχία στις ίδιες τους τις χώρες διότι όσον περνάει ο καιρός χάνεται όλο και περισσότερο ο έλεγχος.
Όλος αυτός ο εφιάλτης ήδη επικρέμαται και στη δικιά μας χώρα όπου ένα προδοτικό πολεμικό σύστημα συν μια ξεπουλημένη ιεραρχία έχουν ανοίξει τις πόρτες για να εισβάλλει όλος αυτός ο ισλαμικός συρφετός στην πατρίδα μας..
Η παγκόσμια τζιχάντ της Αδελφότητας για παγκόσμια κυριαρχία για το Ισλάμ.
Muslim Brotherhood and the soft-jihad in the USA part II
Crash & War – Alois irlmaier und die Bombe in der See
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ