Κόσμος VIDEO ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου: Η στιγμή που άλλαξε τον κόσμο – Πως χάσαμε την ελευθερία μας

-didymoi-pyrgoi-.png

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου όταν δύο επιβατικά αεροσκάφη τα οποία έλεγχαν Ισλαμιστές βομβιστές αυτοκτονίας, έπεσαν πάνω στους δίδυμους πύργους και σκόρπισαν τον θάνατο.
Οι μνήμες είναι ακόμα ζωντανές, αφού χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.



Τι έγινε μετά: Οι επιθέσεις αυτές σηματοδότησαν την είσοδο του πλανήτη στην Νέα Εποχή. Οι κυβερνήσεις Παγκόσμια για λόγους ασφαλείας όπως είπαν εφάρμοσαν τον τρομο-νόμο. Στα αεροδρόμιο ξεκίνησαν να γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι και οι αρχές σε ολόκληρο τον κόσμο, πήραν «έκτακτες» και τελικά μόνιμες εξουσίες.

Από την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων και μετά, είδαμε την σταδιακή αύξηση της τεχνολογίας της επιτήρησης, με την ταυτόχρονη αύξηση των μέτρων ασφαλείας όπως αναφέραμε ήδη.

Γενικότερα αν δει κανείς τα γεγονότα με την σειρά, θα αντιληφθεί ότι μετά από κάθε πρόβλημα, με μαγικό τρόπο έρχεται και η λύση. Είναι ψέμα; Δεν θα σχολιάσουμε κάτι περίεργο που για κάποιους φαντάζει «ένα μακρινό σενάριο». Απλά βλέπουμε τι συμβαίνει.

Πτώση των πύργων-Εμπέδωση του αισθήματος της ανασφάλειας-Μέτρα ασφαλείας. Μερικά πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα που δεν χρειάζονται εξήγηση.

Ας αναρωτηθούμε όλοι!

Πριν από 18 χρόνια νιώθαμε ή δεν νιώθαμε πιο ελεύθεροι;

Κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι υπήρξε εποχή στην ιστορία, κατά την οποία νιώθαμε πραγματικά ελεύθεροι. Από τον Α’ΠΠ και μετά τα σύνορα έκλεισαν και οι άνθρωποι στοιβάχτηκαν μέσα στις χώρες τους. Όποιος θέλει να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού, περνάει από σαράντα κύματα. Διαβατήρια και βαρετοί έλεγχοι. Να δείτε που θα βρουν ένα γρήγορο τρόπο να περνάμε τους ελέγχους για να μην βαριόμαστε. Αρχικά θα περνάμε με τα βιομετρικά μας και αργότερα με….κάτι άλλο.

el.gr