ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ VIDEO

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...


ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ THINK TANK ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑΤΟ-ΟΗΕ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: «ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

ηχητικο ντοκουμεντο φρικη για

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του πολιτικού αναλυτή Παναγιώτη Αποστόλου στην εκπομπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Μάκη Βραχιολίδη. Πρόκειται για σχέδιο το οποίο έχουν εκπονήσει ΝΑΤΟ-ΟΗΕ-ΕΕ (δηλαδή η Γερμανία)και οι ΗΠΑ για τον διαμελισμό της Ελλάδος. Γι' αυτό οι πολιτικοί μας ταγοί το υπηρετούν πιστά με εντολές που έχουν λάβει! Πρόκειται για σχέδιο το οποίο αποκάλυψε επικεφαλής think tank των ΗΠΑ ο οποίος βρίσκεται κοντά στο State Department.

Ακούστε το εκπληκτικό ηχητικό απόσπασμα και συγκεκριμένα τα τελευταία λεπτά της εκπομπή μας από το 1.13'.26'' ως το τέλος κάντονας κλικ στα κόκκινα γράμματα.

Η πληροφορία είναι έγκυρη και προέρχεται από επικεφαλής think tank των ΗΠΑ και βρίσκεται κοντά στο State Department. Το σχέδιο των ΗΠΑ για την Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο του 2015 είναι η διάλυση της Γερμανίας, όμως αυτό το σχέδιο που αφορά στην Ελλάδα είναι: Το πρώτο στάδιο η «συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και των κοιτασμάτων του», το δεύτερο στάδιο είναι η «συγκυριαρχία», το τρίτο στάδιο είναι η «συνδιοίκηση»! Γι' αυτό γίνονται όσα γίνονται στα νησιά μας με την λαθροεισβολή. Γι' αυτό αλλοιώνεται η εθνολογική σύσταση των νησιών μας, για να έρθει κάποια στιγμή ο Ερντογάν, η Τουρκία γενικότερα και...
---Να γίνει η Τουρκία η εγγυήτρια δύναμη της Ελλάδος, των νησιών μας!
Αποστόλου: Ακριβώς. Να γίνει η Τουρκία η εγγυήτρια δύναμη των νησιών! Όταν θα έχει δημιουργηθεί ήδη η συγκυριαρχία, θα ζητηθεί και η συνιδιοκτησία! Αυτό είναι κάτι το οποίο ήδη λέει ο Ερντογάν: αποστρατικοποίηση των νησιών. Ξαναλέμε: το πρώτο στάδιο «συνεκμετάλλευση», το δεύτερο στάδιο «συγκυριαρχία», το τρίτο στάδιο «συνδιοίκηση», τότε οδηγούμαστε στην πλήρη κυριαρχία της Τουρκίας επί των νησιών μας!


ΠΗΓΗ