Ικανοποιημένοι οι λιμενικοί από τις εξαγγελίες Στυλιανίδη

Κατόπιν Ερώτησης – Παρέμβασης του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. Ν. Ηρακλείου κ. Παρασύρη Φραγκίσκου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικήςκ. Στυλιανίδη Χρήστο, σχετικά με την ανάγκη επανασχεδιασμού του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη για την καλύτερη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού καθώς και αλλαγή κατηγορίας Λιμενικών Σταθμών.
Όπως προκύπτει από την απάντηση του κ. Υπουργού μεταξύ άλλων, ότι προωθείται η μεταβολή αλλαγής κατηγορίας των Λιμενικών Σταθμών Νότιας Κρήτης και ιδιαίτερα οι Λιμενικοί Σταθμοί της περιφέρειας μας Παλαιόχωρας – Χ. Σφακίων και Αγιας Γαλήνης από την 4η στην 3η, ώστε επιτέλους να γίνει πράξη ένα δίκαιο αίτημα της Ένωσης μας, που θα φέρει αποκατάσταση της έως τώρα άδικης αντιμετώπισης των Υπηρεσιών μας καταργώντας την διάκριση.
Ως Ένωση εκφράζουμε την ικανοποίηση μας και περιμένουμε να πάρει τον δρόμο της νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα ανοίξει ο δρόμος για την τοποθέτηση νέων στελεχών από παραγωγικές σχολές.