Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN μίλησε για τα ανέμελα εφηβικά του χρόνια στη Δράμα, τότε που τον θεωρούσαν κάποιοι «ξεγραμμένο χαρτί», αλλά και για το πώς κατάφερε να μπει στο Εθνικό θέατρο και να ανατρέψει την εικόνα που είχαν όλοι για εκείνον.

«Μεγάλωσα σε ένα χωριό με μόνο 8 παιδιά. Ήταν τα καλύτερα μου χρόνια. Εθίστηκα με το σινεμά και τις ταινίες. Έβλεπα τον Μίκι Ρουρκ που καβαλούσε μια Harley και φανταζόμουν το παπάκι σαν τη Harley. Η πόλη γελούσε, αλλά εγώ ήμουν ευτυχισμένος. Ήμουν ένα πολύ έντονο παιδί, δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο. Οι δάσκαλοι μου με είχαν ένα “ξεγραμμένο χαρτί”. Όταν πέρασα στο Εθνικό Θέατρο, η διευθύντρια του σχολείου μου δεν μπορούσε να το πιστέψει».

Παράλληλα, ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε πόσο τον έχει επηρεάσει η πατρότητα και πόσο έχει αλλάξει τις προτεραιότητες στη ζωή του. «Είμαι ερωτευμένος με τον πατέρα που έχω κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που έχω στη ζωή και το ξέρει. Η μαμά ήταν η κολόνα, ο μπαμπάς ήταν φίλος, με εκφράζει αυτός ο άνθρωπος. Μου έμαθε τα πράγματα που θέλω να μάθω στο παιδί μου, να είμαι καθαρός και να δουλεύω» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο γιος μου με έκανε ξεκάθαρα δεύτερο στη ζωή μου. Έπαψα να σκέφτομαι τον εαυτό μου μόνο και έγινα δεύτερος. Και κυρίως όχι μόνο στο να του προσφέρω κάποια πράγματα, αλλά κυρίως να με έχει».

Στη συνέχεια, ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι». «Είναι η πιο δύσκολη σειρά που έγινε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα που είχε όλος ο κόσμος στην Ελλάδα για τον ποντιακό ελληνισμό. Δεν υπάρχει άλλος σκηνοθέτης που να με εμπιστεύτηκε τόσο πολύ όσο ο Μανούσος Μανουσάκης».