Jacky.O: Η έκρηξη ήταν μήνυμα από κύκλους της νύχτας; Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Ένα προειδοποιητικού τύπου χτύπημα «βλέπουν» οι αξιωματικοί του τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος που έχει αναλάβει την διερεύνηση της επίθεσης με εκρηκτικό μηχανισμό σε ντισκοτέκ Jacky.O στην οδό Μιχαλακοπούλου το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μηχανισμός που εξερράγη ήταν μικρής ισχύος, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο ενδεχόμενο το «χτύπημα» να ήταν ένα… «μήνυμα» από κύκλους της νύχτας προς τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 08.10.2025 08:42 Ξεψαχνίζουν βίντεο για να ταυτοποιήσουν τον δράστη του φονικού στη Φοινικούντα - Το ντοκουμέντο της διαφυγής

Οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών εντόπισε στο σημείο μικρή ποσότητα δυναμίτη και φιτίλι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη βιτρίνα της επιχείρησης και σε ένα σταθμευμένο όχημα, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Έκρηξη - Ντίσκο

Ο ιδιοκτήτης της ντισκοτέκ, μιλώντας στους αστυνομικούς, ανέφερε ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν και πως δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι πίσω από το περιστατικό μπορεί να βρίσκονται κυκλώματα που επιχειρούν να στείλουν μήνυμα ισχύος στον επιχειρηματία, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν κινήσεις εκβιαστικού χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη

Οι διαβεβαιώσεις του Τσίπρα πως δεν θα φτιάξει κόμμα, οι καταγγελίες του Βάρρα για Βορίδη και Neuropublic και το πηγαδάκι του Άδωνι με βουλευτές για τον Ρούτσι

ea4ec54f-553c-4664-90fd-a74adcd03130.jpg

Η πρώτη νίκη του Πάνου Ρούτσι μετά την επόμενη «μάχη» - Τι αλλάζει στην υπόθεση των Τεμπών και στη διερεύνησή της

298b5049-40c7-4398-8006-0e80530cbd6b.jpg

Ετοιμόρροπα κτίρια: «Παγίδες θανάτου» στους ελληνικούς δρόμους

e7654853-9e38-420b-a2e6-09a6265e213c.jpg

Τα δυνατά «χαρτιά» της κυβέρνησης και το καμπανάκι που χτυπάει

69fe1b55-5b15-49aa-8f60-eb99e0176d69.jpg