Ανανέωση της σύμβασης για τη διαχείριση του “cafe Μαρίνα” από τη ΔΕΠΑΝΑΛ για δύο με τρία χρόνια- σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr- είναι η πρόταση που θα τεθεί προς συζήτηση σε επόμενο ΔΣ του ΟΛΗ.

Όπως όλα δείχνουν, ερρίφθη ο κύβος για το περιεχόμενο της εισήγησης που θα συζητηθεί -ενδεχομένως και στην επόμενη συνεδράιση του ΔΣ του Οργανισμού, αναφορικά με την εκμίσθωση του φιλέτου του καφέ Μαρίνα, ένα θέμα που απασχολεί την πόλη αφού εκ νέου διεκδικητής της διαχείρισής του είναι η ΔΕΠΑΝΑΛ, η δημοτική δηλαδή επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΔΕΠΑΝΑΛ- η οποία μισθώνει εδώ και 35 χρόνια μέσω διαδοχικών συμβάσεων το cafe- έχει αιτηθεί την ανανέωση της σύμβασης για τα επόμενα 12 χρόνια!

Ωστόσο, αυτή η πρόταση δεν φαίνεται να συζητείται καν ανάμεσα στα μέλη του Οργανισμού, αφού κρίνουν ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν είναι συμβατό με την είσοδο του νέου επενδυτή στο Λιμάνι από το ΤΑΙΠΕΔ

Τα στελέχη του Οργανισμού εκπέμπουν το μήνυμα ότι για την παρούσα φάση και το στάδιο ωρίμανσης του επενδυτικού σχεδιασμού του Λιμένος, το διάστημα αυτό είναι το μεγαλύτερο που θα μπορούσε να διαρκέσει η παραχώρηση της εκμετάλλευσης του εμβληματικού «Μαρίνα».

ΜΑΡΙΑ ΖΑΝΝΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Μάραθος - Μαλεβίζι: Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά

Ανθίζουν πρόωρα οι ελιές στην Κρήτη - Κίνδυνος για το λάδι

Το Farfarout είναι σήμερα το πιο μακρινό γνωστό σώμα στο ηλιακό μας σύστημα